Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Magyar valóság: Zsolt 49 milliót nyert a lottón, pár hónap alatt hajléktalanná vált. Szívbemarkoló üzenete több mint tanulságos, mindenkinek érdemes elolvasni..! Adjátok tovább szavait!
Mindenegyben Blog - 2023. október 06. (péntek), 10:12

Magyar valóság: Zsolt 49 milliót nyert a lottón, pár hónap alatt hajléktalanná vált. Szívbemarkoló üzenete több mint tanulságos, mindenkinek érdemes elolvasni..! Adjátok tovább szavait! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 okt 06

Egy magyar férfi, Varga Zsolt, 49 millió forintot nyert a Skandináv lottón, de néhány hónap alatt elveszítette mindent. Most hajléktalanul, törött lábbal, tolókocsiban él egy kis faluban. Szívszorító története tanulságos üzenetet hordoz, amit érdemes megosztani.

Hirdetés
[ ]

Varga Zsolt egy évvel ezelőtt úgy érezte, hogy a szerencse melléje állt: egyetlen lottószelvénnyel 47 millió forintot nyert. A pénzből házat vett és felújított, és félretett a gyerekeinek is. De nem sokáig élvezhette a gazdagságot. A felesége elhagyta egy másik férfiért, a barátai kiszipolyozták, a házán pedig per van. A gyerekeit elvették tőle a hatóságok. A pénze elfogyott, az albérletét sem tudta fizetni.

Most egy taszári vegyesbolt előtt tölti napjait, ahol mindenki ismeri. Nem vetik meg, de nem is segítenek rajta. Reménykedik, hogy egyszer jobbra fordul az élete.

– Ne bízz senkiben, csak magadban – ez az üzenete mindenkinek, akinek van pénze vagy nyer valamit. – Ne hagyd magad becsapni, ne költsd el feleslegesen a pénzedet. Tartsd meg a családodat és az igazi barátaidat.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.

Hirdetés
Hirdetés