Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Mága Zoltán zseniálisan visszavágott a lányát gúnyolóknak a Facebookon
Mindenegyben Blog - 2017. október 01. (vasárnap), 22:59

Mága Zoltán zseniálisan visszavágott a lányát gúnyolóknak a Facebookon (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2017 okt 01

Mága Zoltán lányán, gyúnyolódni kezdtek, édesapja pedig ezt nem hagyta szó nélkül.

El a kezekkel a gyermekemtől!

Hirdetés
[ ]

Szülőként senkinek nem engedem, hogy gyermekem alaptalanul rossz fényben tüntesse fel, vagy indokolatlanul negatívumokat sugalmazzon róla, vagy vádolja csak azért, hogy engem bántson. Közszereplő vagyok, vegyék a bátorságot, álljanak elém, fogalmazzák meg kritikájukat akár művészeti, akár karitatív, vagy emberi cselekedeteim, tevékenységeim miatt, de ebbe ne akarják belevonni a gyermekeimet, mert ők nem lehetnek sem felelősei, sem pedig áldozatai az én ismertségemnek.

Megértem, hogy időnként a saját sikertelenségük miatt elkeseredett emberek, akik már jórészt elvesztették népszerűségüket, ismertségüket, és olykor egzisztenciájukat, úgy próbálják magukra felhívni a figyelmet, hogy másokat pocskondiáznak, vagy egy-egy hangzatosnak tűnő kijelentéseikkel próbálják tudatni, még léteznek. Volt már ilyen esetekre példa velem kapcsolatban az elmúlt évtizedben. Persze a bulvársajtó ezekre mindig lecsap, mert számukra a lapeladás az elsődleges, és azt sem veszik olykor figyelembe, hogy mások személyiségi jogait sértik. Természetesen vannak kivételek, nem lehet a teljes bulvármédiát általánosítani, mint ahogyan a társadalom jó része teszi azt például a kisebbségi csoportokkal. A szórakoztatóiparban dolgozóknak legfontosabb eszköze a média, sokak pedig a negatív reklámot is sikernek tekintik, de köszönöm, ebből én nem kérek! Nekem erre nincs szükségem, és gyermekeimet is abban a szellemiségben neveltem, hogy csak a jó és igaz emberi értéket kövesse, és minden cselekedetében próbálja ezt az értékrendet közvetíteni.A bulvársajtóban és a közöségi médiában szárnyra kapott szóbeszédek, és nyilatkozatok miatt kénytelen vagyok magam is megszólalni, mert úgy érzem, eljött az ideje, hogy felhívjam a figyelmet néhány alapvető dologra!

Meggyőződésem, hogy az irigység és féltékenység állhat a hátterében annak a hangulatkeltésnek, hogy egy fiatal, pályája elején álló énekest olyan előadók bírálják a közösségi portálokon, akiknek előadói pályája leszállóágban van, és évtizedek óta nem tudják visszaszerezni egykori ismertségüket, népszerűségüket. Az előadóművészetben tevékenykedők tisztában vannak azzal, hogy a sikeresség egyik kulcsa a hatékony marketing, mert ez által lehet például a jegyeladásokat fellendíteni. Sajnálatos, hogy az egykor sikeres és ismert előadók mindezt elfelejtik, és azt is, hogy énekesi pályájuk kezdetén ők maguk is komoly erőfeszítéseket tettek, áldozatokat hoztak népszerűségük megteremtéséért.

Pusztán a tények kedvéért: Jennifer előadói pályája nem a tehetségkutatók ismertségéből fakadó hirtelen jött népszerűségnek köszönhetően indult el, hanem hosszú évek óta tartó tanulással, képzéssel és tudatossággal épült. Pontosan azért nem engedtem ilyen versenyekre, hogy megóvjam őt a nemtelen támadásoktól, hogy velem azonosítsák, vagy hozzám hasonlítsák. Mint minden tehetséges gyermek, aki a zenészi pálya felé orientálódik, már gyermekkorában elkezdte a tanulást. Jennifer ötéves korától zongorázik, jelenleg pedig a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karának klasszikus énekművész hallgatója. Jennifer énekelt már a világ rangos színpadain, világhírű előadóművészekkel, Kossuth-díjas művészekkel énekelt már egy produkcióban. Mindezt bárki megnézheti az interneten.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés