Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ma este érkezik a szuperhold ,új fejezet nyílik mindenki életében – ilyen pozitív változásokat hoz az életedbe – Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz ,Mérleg – skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelem!
Mindenegyben Blog - 2023. június 30. (péntek), 20:58

Ma este érkezik a szuperhold ,új fejezet nyílik mindenki életében – ilyen pozitív változásokat hoz az életedbe – Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz ,Mérleg – skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelem! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 jún 30

Új fejezet nyílik mindenki életében: 2023 . JÚNIUS  30  -Án érkezik a szuperhold Tiszta lappal indulhatunk.A szuperhold ereje arra fog emlékeztetni minket, hogy lépjünk kapcsolatba a fényes oldalunkkal és használjuk ki a hold mágneses erejét. Hangolódjunk az intuíciónkra és szabaduljunk meg attól, ami visszatart minket. Az életünk egy új fejezete nyílik meg most.

A JÚNIUSI szuperhold új energiahullámra nyit kaput . Az energia aktivál és feltölt minket, együtt rezeg majd velünk és felkészít minket arra, hogy egy új ciklusba lépjünk. Ez az energiahullám magasabb rezgésű lesz, mint amivel eddig találkoztunk. Segít új lehetőségeket ébreszteni és egy magasabb tudatosság felé vezet majd minket.

Holnapi horoszkóp 2023. július 1.: az Oroszlán rokonlélekre találhat, a Mérleg változtat

Július első napja csodásan alakul a napi horoszkóp szerint. Olvasd el, neked mit tartogat ez a nap!

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Hirdetés
[ ]

Ma erős késztetést érezhetsz, hogy megváltoztasd a környezetedet. Mindez jelentheti azt is, hogy egy másik lakásba, vagy házba költöznél, de azt is, hogy gyökeresen átalakítanád a már meglévőt. Minden a tervezéssel kezdődik…

Hirdetés

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szombaton ráébredhetsz, hogy most már más dolgokat tartasz fontosnak, mint akár egy évvel ezelőtt. A világ változik körülöttünk és az álmaink is vele változnak. Néha nagyobbat lehet, néha pedig kisebbet kell álmodnunk.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Egy izgalmas és érdekes embert ismerhetsz meg, vagy egy ilyen személy kerül hozzád közelebb. Talán erős lesz benned a késztetés, hogy javasolj egy közös programot, de most talán jobb lenne, ha hagynád, hogy ő lépjen először. Ne aggódj, nem kell túl sokáig erre várnod!

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Sok érzelmet hoz a szombat (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Mostanában talán többet foglalkoztál a lelkeddel, és ennek áldásos hatása most kezd megmutatkozni, másképp gondolkozol, másképp jár az agyad. Tele lehetsz most új ötlettel, elképzeléssel, melyeket, ha nem jegyzel fel, elillanhatnak. Ha pedig van kivel, vitasd is meg hamar a gondolataidat!

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szombaton érdekes élményben lesz részed. Találkozhatsz valakivel, akit talán már ismertél, de most még inkább úgy érzed, hogy rokonlélekre találtál benne. Talán a közös érdeklődés, vagy egy közös vélemény okán, de most sokkal közelebb állsz hozzá, mint eddig bármikor.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés