Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ma érkezik a telihold és a tízmilliószoros teremtő nap és a Vízöntő telihold erejével bevonzhatod, amire vágysz! – Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz ,Mérleg – skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelem!
Mindenegyben Blog - 2023. november 25. (szombat), 17:24

Ma érkezik a telihold és a tízmilliószoros teremtő nap és a Vízöntő telihold erejével bevonzhatod, amire vágysz! – Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz ,Mérleg – skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelem! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 nov 25

Ma érkezik a telihold és a tízmilliószoros teremtő nap és a Vízöntő telihold erejével bevonzhatod, amire vágysz! – Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz ,Mérleg – skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelem!

Új fejezet nyílik mindenki életében: 2023 . November.25-ÉN  érkezik a szuperhold Tiszta lappal indulhatunk.A szuperhold ereje arra fog emlékeztetni minket, hogy lépjünk kapcsolatba a fényes oldalunkkal és használjuk ki a hold mágneses erejét. Hangolódjunk az intuíciónkra és szabaduljunk meg attól, ami visszatart minket. Az életünk egy új fejezete nyílik meg most.

A NOVEMBERI szuperhold új energiahullámra nyit kaput . Az energia aktivál és feltölt minket, együtt rezeg majd velünk és felkészít minket arra, hogy egy új ciklusba lépjünk. Ez az energiahullám magasabb rezgésű lesz, mint amivel eddig találkoztunk. Segít új lehetőségeket ébreszteni és egy magasabb tudatosság felé vezet majd minket. (Hét spirituális szuperhold rituálét a cikk végén olvashatod)

Hirdetés
[ ]

Holnapi horoszkóp 2023. november 26.: már érezhetjük a telihold feszültségét…

Vasárnap koncentráljunk a pihenésre, és ne tulajdonítsunk túl nagy jelentőséget a vitáknak – a hétfői telihold már érezteti a hatását. Napi horoszkóp következik.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Vasárnap valami közbejön, és utólag módosítanod kell egy terveden, mivel időközben megváltoztak a külső körülmények. Persze senki sem örül, ha ilyen van, de azért igyekezz jó képet vágni a dologhoz. Szerencsére a fejedben most is cikáznak a jobbnál jobb alternatívák.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Vasárnap bizony igazságtalanság érhet, amikor valaki indokolatlanul megbánt, vagy olyasmit követel rajtad, amit nem tudsz, vagy nem szeretnél teljesíteni. Nem kell hagynod, hogy így legyen. Állj ki magadért és határozottan utasítsd vissza a vádakat.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Néha egy kedves gesztus tényleg mindennél többet ér.  Ma felébred benned a vágy arra, hogy tegyél valamit, amit soha nem felejt el a másik. Lehet ez egy különleges étel, vagy ajándék, de akár az is, hogy elmondod neki, mennyire fontos számodra.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A holnapi telihold hatását már vasárnap is lehet érezni. Ma törekedj arra, hogy megmaradj a racionalitás talaján és ne várj önmagadtól lehetetlent, sem pedig másoktól olyasmit, amit nem tudnak teljesíteni. Óvakodj az érzelmi drámáktól is, korlátozd magadat abban is, hogy miről nyilvánítasz véleményt.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés