Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Levideózták, hogy MILYEN CSINOS , és milyen ügyesen dobol Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor lánya,16 ÉVES Nóri! Itt a felvétel!
Mindenegyben Blog - 2024. augusztus 17. (szombat), 06:08

Levideózták, hogy MILYEN CSINOS , és milyen ügyesen dobol Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor lánya,16 ÉVES Nóri! Itt a felvétel!

Hirdetés
Hirdetés
2024 aug 17

Megmutatta tehetségét: Így dobol Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor lánya, Nóri!

Nemrégiben felkerült egy videó az internetre, amelyen Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor lánya, Nóri látható, amint lenyűgöző dobtudását mutatja be. A 17 éves lány nemcsak a szülei büszkesége, hanem a zenei tehetségét is megvillantotta a nyilvánosság előtt.

Bár Bochkor Gábor ritkán oszt meg részleteket magánéletéről, most lánya tehetsége reflektorfénybe került. A videó bizonyítja, hogy Nóri nemcsak a tanulásban jeleskedik, hanem a zenében is kiváló. A felvétel, amelyen dobol, már most sok rajongót szerzett neki.

Bochkor Gábor boldogsága tovább fokozódik, hiszen lánya nemcsak zeneileg ügyes, hanem elfogadta édesapja új párját is, akit Bochkor nemrég mutatott be barátainak és lányának egyaránt.

Nézd meg a videót, és oszd meg másokkal is, hogy minél többen megcsodálhassák Nóri tehetségét!

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor Lánya, Nóri, Már 17 Éves

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor lánya, Nóri, mostanra végleg belépett a kamaszok sorába, hiszen áprilisban ünnepelte 17. születésnapját.

Hirdetés
[ ]

Szülei nagyon büszkék rá, de óvják a nyilvánosságtól, igyekeznek megőrizni magánéletét, ami teljesen érthető.

Bochkor Gábor nemrégiben a Best magazinnak nyilatkozott róla: “Minden döntésemben, tettemben mérlegeltem, hogy Nórinak mi a jó” – kezdte Bochkor Gábor.

A műsorvezető úgy véli, hogy lánya sok mindent tőle örökölt: “Egyre jobban látszik, hogy igazi művészlélek, aki él-hal a zenéért, és még édesapja ízlését is formálja.

A zenei palettám szélesebb lett azzal, hogy Nóri megismertette velem Billie Eilisht. Már akkor is hallgatom az autóban, ha ő éppen nincs velem.

Rendkívül büszke vagyok a lányomra, aki gyönyörűen fest, rajzol, és nagyon tehetséges dobos. A kreatív énje – amit tőlem örökölt – nagyon erős” – mondta Bochkor Gábor a lapnak.

Ezeken a képeken pedig édesanyjával, Várkonyi Andreával láthatod Nórit. Szerinted kire hasonlít jobban? Andreára vagy Gáborra?

(Kép forrása: Life TV)

(Kép forrása: Várkonyi Andrea Instagram oldala)

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés