Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Letartóztatták azt a 12 éves kislányt, aki megkéselte az osztálytársát.. B.
Mindenegyben Blog - 2024. április 30. (kedd), 16:39

Letartóztatták azt a 12 éves kislányt, aki megkéselte az osztálytársát.. B.

Hirdetés
Hirdetés
2024 ápr 30

A Blikk információi szerint harmincnapos letartóztatást rendeltek el egy 12 éves lány esetében, aki hétfőn reggel súlyosan bántalmazta azonos korú osztálytársát egy bőnyi iskolában. Ez idő alatt B. Katalin elgondolkodhat cselekedetének indítékain.

A Győri Törvényszékben kedden délután két órás megbeszélés után határoztak a hatodik osztályos diáklány sorsáról. Az ügyészség javaslatára, a lány korát figyelembe véve, a letartóztatást egy javítóintézetben kell végrehajtani, amely ellen senki sem nyújtott be fellebbezést.

Hirdetés
[ ]

– Az ügyészi indítvánnyal egyezően a gyanúsított korára tekintettel egy javítóintézetben kell végrehajtani a kényszerintézkedést, ami ellen senki nem fellebbezett – közölte lapunkkal Máté Kinga, a Győri Törvényszék szóvivője.

A döntés okai, hogy az osztályközösség nagy része még nem került kihallgatásra, de a családi, otthoni körülményeit is kell vizsgálni, illetve a nála megtalált lista miatt nem lehet egészen biztosan kizárni, hogy szabadon hagyása esetén nem követne el újabb bűncselekményt

– magyarázta a szóvivő.

Értesüléseink szerint a fiatal lány a nyomozási bíró előtt érdemi vallomást tett az üggyel kapcsolatban. Mint megírtuk, a diák halállistát készített, melyen többnyire az osztálytársai neve szerepeltek: pirossal azok voltak megjelölve, akiket szintén meg akart ölni, zölddel, akiket nem. Mirellát a hátán érte a szúrás, a kés pengéje pedig a tüdejét is elérte.

A 12 éves gyermeket előre kitervelten, 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével gyanúsították meg. Úgy tudjuk, a késelő lányt egy budapesti javítóintézetbe szállítják.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés