Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Elmondta az igazságot egy ismerős - Ismert magyar hölgy miatt boldog újra Krausz Gábor -fotók és videók  (1. oldal)
Mindenegyben Blog - 2023. október 19. (csütörtök)

Elmondta az igazságot egy ismerős - Ismert magyar hölgy miatt boldog újra Krausz Gábor -fotók és videók (1. oldal) (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 okt 19

Krausz Gábor és Tóth Gabi házassága a nyár végén ért véget, és azóta mindkét fél élete teljesen átalakult.

Kezdetben egyáltalán nem akartak egymással foglalkozni, de a tévében dolgozó kollégáik szerint most már békésen és nyugodtan tudnak kommunikálni egymással, de csak a közös kislányuk érdekében tartják a kapcsolatot.

Hirdetés
[ ]

Vomberg Frigyes, a barátja és munkatársa mesélte el korábban, hogy Gábor nagyon rosszul viseli a válást. Nem is csoda, hogy a sztárséf lelkileg összeomlott, miután a felesége beleszeretett a Fricska táncegyüttes Papp Máté Bencéjébe. De most már Krausz újra tud mosolyogni – ezt sokan a táncnak és profi táncpartnerének, Mikes Annának tulajdonítják.

A séfet már évek óta hívták szerepelni a Dancing with the Starsba, de eddig mindig visszautasította. Most azonban igent mondott – nyilvánvalóan terápiás céllal, hogy elterelje a figyelmét. Hiszen a tánc a szakértők szerint is az egyik legjobb gyógymód a depresszió ellen! És úgy látszik, Gábor jól döntött.

– Gabi teljesen megváltozott! – mondja a műsor egyik kulisszatitkárja. – A partnere is tudta, hogy milyen helyzetben vállalta el ezt a feladatot, válás közben, magánélete romokban.

Hihetetlenül megértő és figyelmes volt vele ezért. Az elején legalább egy hétig nem is táncoltak, csak beszélgettek, ismerkedtek.

– Ez így volt és kiderült, hogy nagyon jó a kémia köztünk Annával – mondta.

De ez már az első adásban is látszott a nézőknek. És azt is láthatták, hogy a séf már majdnem olyan magabiztosan mozog a nő mellett a táncparketten is, mint a konyhában, pedig előtte nem volt az a nagy táncos…

Emellett a gyönyörű nő mellett visszaszerezte az önbizalmát férfiként is – jegyezte meg több kommentelő is. De az is sokaknak feltűnt, hogy ez a páros nemcsak egymás tánctudását dicséri, hanem egymás jellemét, lelkét is.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés