Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Leesett a rajongók álla – Ő Rónai Egon felesége - Ilyen gyönyörű bomba menyasszony volt
Mindenegyben Blog - 2024. október 22. (kedd), 06:01

Leesett a rajongók álla – Ő Rónai Egon felesége - Ilyen gyönyörű bomba menyasszony volt

Hirdetés
Hirdetés
2024 okt 22

Leesett a rajongók álla – Ő Rónai Egon  felesége - Ilyen gyönyörű bomba menyasszony volt

Leesett a rajongók álla – Ő Rónai Egon felesége: Ilyen gyönyörű bomba menyasszony volt! Rónai Egon bemutatta gyönyörű családját

Rónai Egon, a magyar televíziózás egyik legismertebb arca, nemcsak szakmai, de magánéletében is boldog és kiegyensúlyozott. Bár sokan ismerik őt műsorvezetőként az ATV-n és a Sport TV-n futó műsorai révén, kevesen tudják, milyen szoros kötelék fűzi családjához. Most először mutatta be széles körben gyönyörű feleségét, Rónai Zsanettet, akivel immár boldog házasságban élnek.

Zsanett, aki táncművész és televíziós szerkesztő, nemcsak szépségével, hanem karrierjével is lenyűgözte a közönséget. A pár közös élete nemcsak a szakmában, hanem otthon is harmonikus. Kétgyermekes apaként Rónai Egon már a korábbi házasságából ismert felelősségteljes apafigura, de Zsanettel közös gyermekeik: Berci, Dorka és Vili is boldoggá teszik mindennapjait.

A közönség nem tudta megállni, hogy ne csodálja meg Rónai feleségét, amikor egy ritka családi fotót osztott meg. Zsanett a képeken menyasszonyként ragyogott, és a rajongók egyszerűen el voltak ámulva szépségétől. Az esküvői fotók láttán sokan megjegyezték, hogy Zsanett valóban egy „bomba menyasszony” volt, és a mai napig sugárzó megjelenésével mindenkit elvarázsol.

Rónai Egon sosem csinált titkot abból, hogy mennyire fontos számára a család, és ez minden megnyilvánulásában tetten érhető. A műsorvezető sokszor osztja meg gondolatait arról, hogy mennyire büszke gyermekeire és feleségére. „Ők az én büszkeségeim és boldogságom” – mondta korábban egy interjúban.

A rajongók számára igazi meglepetés volt, hogy Rónai ilyen ritka betekintést engedett a magánéletébe. A fotók és az elismerő szavak csak tovább növelték népszerűségét, hiszen a közönség láthatta, milyen melegszívű és családcentrikus ember áll a képernyőn látott műsorvezető mögött.

Rónai Egon bemutatta gyönyörű családját, és ez csak még inkább megmutatta, hogy nemcsak a képernyőn, hanem az élet minden területén helytáll.

Kapcsolódó cikkünk
Feleségét és 3 gyerekét is megmutatta Rónai Egon! Ilyen gyönyörű családja van!

Rónai Egon bemutatta gyönyörű családját

Rónai Egon, akinek apja Rónai Egon színész és újságíró volt,...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés