Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Leesett a rajongók álla! Jóképű izompacsirtává gyúrta magát Alekosz, bolondulnak érte a nők
Mindenegyben Blog - 2024. június 19. (szerda), 08:40

Leesett a rajongók álla! Jóképű izompacsirtává gyúrta magát Alekosz, bolondulnak érte a nők (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 jún 19

Nagy Alekosz jelentős átalakuláson ment keresztül, ami a testét illeti, és most elárulta rajongóinak és kritikusainak, hogyan érte el ezt az izomtömeget.

Hirdetés
[ ]

Alekosz edzéstervét pontosan és változtatás nélkül osztjuk meg. Az edzésterv egy sikeres bodybuilder módszereit tartalmazza. Az edzés és a táplálkozás összhangjával érhető el számottevő változás és látható eredmény. Kilenc hónapja követi az alábbi rutint. Íme, az Alekoszi edzésterv!

Felkelés: 11.00-kor. Zuhanyzás szappannal. Start. Szolárium. Edzőterem. Kínai étterem. Lidl. CBA. Majd hazaérkezés és a zuhanyzást követően néhány óra szieszta. Ezalatt Columbo.

Az edzés

– Csak fekpad kell! Más nem. A fekpad minden izmot megmozgat, ezért nincs szükség más fölösleges gépek igénybevételére. Miért töltenéd értelmetlenül az időd a teremben! A börtönben a tolvajok is fekpadon edzenek, mégis látványosan erősek. A sikeres és profi bodybuilder testfelépítésének szabványos alapjait, bűnözők fektették le. Börtön és fekpad = Bodybuilder.A Táplálkozás – Az vagy, amit megeszel. Tehát. Mellek edzése előtt, csirkemellett kell enni. A hát edzése előtt, farhátat kell enni. A comb edzése előtt, sertéscombot kell enni. Vádlizás előtt a helyes étel, természetesen marhalábszár. Ezt a primitív sportágat az egyszerűségének okán túlbonyolítani, nemkell. Ha a fenti leírásokat te is betartod és követed, úgy pár hónap elteltével, sikeres és profi bodybuilder lehetsz.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés