Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Lang Györgyi így nézett ki főiskolásként szőke hajjal, copffal – itt egy 43 éves videó!
Mindenegyben Blog - 2023. szeptember 12. (kedd), 07:59

Lang Györgyi így nézett ki főiskolásként szőke hajjal, copffal – itt egy 43 éves videó!

Hirdetés
Hirdetés
2023 szept 12

Egy mesefilmben, a „Csupajóvár”-ban bukkant fel egy pillanatra, egy kolbászos standnál árulva. Szőke haja volt, de a hangja már akkor is egyedi, nem a csiripelő fajta – így ismertük meg az igazi Györgyit. A videó 1980-ból származik, Györgyi ekkor 23 éves volt.

Egy másik alkalommal is másképp láthattuk, mint ahogy megszoktuk. Egy régi tévéműsorban, a Friderikusz Sándor vezette „Békítő show”-ban is szerepelt. Ebben a műsorban megmutatta az igazi Györgyit, akit nem láthatott a közönség. Volt egy olyan pillanat, amikor nem nevetett el mindent, hanem kimutatta az érzéseit.

Hirdetés
[ ]

Mert a Kossuth-díjas színész, Mécs Károly – akit gyerekként nevelőapjaként szeretett – nem akart részt venni a műsorban. Györgyi ekkor nem tudta visszafojtani a könnyeit, és összetört a kamera előtt. Bár jó kapcsolata volt az édesapjával, Mécs Károly mindennap ott volt mellette, és nyilvánvalóan fontos szerepet játszott az életében. Mécs Károly mintha azt üzente volna, hogy azok az évek soha nem léteztek.
 

 
Egy 43 éves videóban láthatjuk, hogy milyen volt főiskolásként Lang Györgyi. Szőke copfos hajjal tűnt fel egy pillanatra a „Csupajóvár” mesefilmben, ahol egy kolbászos standnál dolgozott. A hangja már akkor is különleges volt, nem a csacsogó fajta – így ismerhettük meg az igazi Györgyit. Egy fájdalmas emlék sokáig kísérte őt. Később is beszélt róla. A történet azt mutatja, milyen érző szívű volt.

Talán lett volna egy mód, hogy helyreállítsák a kapcsolatukat. Például egy színházjegy, egy rövid levél, egy virágcsokor vagy csak egy egyszerű bocsánatkérés. De csak ketten tudták, miért nem történt meg: Györgyi és Mécs Károly.

A műsorban megmutatta az őszinte énjét. Mindig mint a vidám, humoros nőt láttuk, de akkor megmutatta, milyen is valójában. Aki már élt az életben, tudja, hogy a vidámság mögött gyakran rejtőzik érzékeny lélek. Egy álarc, ami óvja a sebzett embert a világ elől.

Íme a videó:

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés