Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Lajcsi megúszhatja a börtönt. Otthon ápolásra cserélheti a börtönt, ez már vicc kategória a legtöbbek szerint
Mindenegyben Blog - 2023. június 07. (szerda), 15:39

Lajcsi megúszhatja a börtönt. Otthon ápolásra cserélheti a börtönt, ez már vicc kategória a legtöbbek szerint (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 jún 07

 Úgy véli, laikusként bárki egyetérthet abban, hogy nem szolgál büntetési célt, ha valaki folyamatosan egy betegszobám van elhelyezve a börtönben.

Galambos Lajos ügyvédje a hétvégén számolt be arról, hogy a zenész egészségi állapota tovább romlott a börtönben, már a pépesített ételeket is képtelen lenyelni.

Hirdetés
[ ]

Galambos Lajos eddig három hetet töltött a baracskai börtönben, de még mindig nem szokta meg az új életét. A zenésznek már a bevonulása körül problémák adódtak, eredetileg február 15-én, Kecskeméten kellett volna megkezdenie a büntetése letöltését, de ott – hiába várták a sajtó képviselői – nem jelent meg. Mint kiderült, halasztási kérelmet írt, az egészségügyi problémáira hivatkozva, amit (mint később kiderült) elutasítottak.

A zenész a bevonulása után pár nappal máris a börtönkórház egyik ágyán kötött ki, ahol számos orvosi vizsgálatnak vetették alá. A vizsgálatok célja az volt, hogy bizonyosságot szerezzen a büntetésvégrehajtás arról, hogy alkalmas-e a börtönlétre vagy sem. A kérdésre adott válasz nagyon fontos a híresség sorsát illetően: ha alkalmas, akkor rácsok mögött tölti ki a 3 év 6 hónapos büntetését, ha nem, akkor előfordulhat, hogy házi őrizetben üli le a rá jogerősen kiszabott büntetést.

Hirdetés

A Bors „megbízható forrásból” származó információi szerint a Galambos Lajos és az ügyvédje – a zenész egészségügyi állapotával kapcsolatban –

egy új beadványt juttatott el a szervekhez.

Ebben az áll, hogy véleményük szerint Galambosnak az általános állapota miatt állandó ápolásra van szüksége, amit a börtönfalakon belül nem tudnak számára biztosítani, márpedig alkotmányos joga megfelelő ellátáshoz jutni – írja a bulvárlap.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés