Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Koós özvegye elárulta, hogy mi vitte el a férjét.
Mindenegyben Blog - 2019. március 08. (péntek), 23:17

Koós özvegye elárulta, hogy mi vitte el a férjét. "Többször újra élesztették..." (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 már 08

Először szólalt meg Koós János özvegye és elárulta, hogyan telnek a mindennapjai, mióta férje nincsen vele.

Hirdetés
[ ]

Ahogy azt a Blikk is megírta, rövid ideig tartó betegség után szombaton hunyt el Koós János 81 éves korában. A tragikus hír szinte az egész országot letaglózta, azonban a család azt kérte, tartsák tiszteletben a gyászukat. A tragédia óta most először szólalt meg a Borsnak az énekes özvegye, Dékány Sarolta, akivel 48 évig voltak házasok. Az özvegy a lapnak elárulta, hogyan éli meg, hogy nincs már mellette a férje.

- Nagyon rosszul. Egyedül vagyok a nagy házban, egész éjszaka nem aludtam. Most is csak fel-alá mászkálok. Nem találom a helyemet, nem érzem jól magam. Nagyon hiányzik a férjem! - mondta megtörten Sarolta.

Dékány Sarolta 1971 óta volt hű társa a népszerű művésznek /Fotó: RAS-archívAhogy a Blikk is megírta, Koós János halála előtt kórházba készült, hogy a két éve műtött, de azóta is sok kínt okozó vállát ismét megoperálják. A mindig vidám énekes úgy tervezte, néhány nap után már otthon lábadozik, majd hamarosan visszatérhet a színpadra, amely oly sokat jelent neki, azonban ez nem így lett. Az özvegy arról is beszámolt, mi is történt pontosan akkor, amikor férje életét vesztette.

- Kórházban kezelték, de mivel javult az állapota, ezért úgy volt, hogy hétfőn hazaengedik. Végül bent tartották, és szombaton megtörtént a tragédia. Elment a mosdóba, majd kifelé jövet hirtelen összeesett. Én is épp a kórházban voltam, de nem engedtek oda hozzá. Mindenki fejvesztve próbált cselekedni, többször is újraélesztették, azonban már nem tudták visszahozni. A szíve vitte el - mesélte a lapnak az özvegy.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés