Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kőkemény tél JÖN NOVEMBERBEN!!!! 2019. NOVEMBER 1-től 4 HELYEN KÉRHETSZ TÁMOGATÁST FŰTÉSRE! FŰTÉSI SEGÉLY – FŰTÉSTÁMOGATÁS! – AKÁR KÉSZPÉNZBEN IS KAPHATSZ TÁMOGATÁST!
Mindenegyben Blog - 2019. október 01. (kedd), 21:06

Kőkemény tél JÖN NOVEMBERBEN!!!! 2019. NOVEMBER 1-től 4 HELYEN KÉRHETSZ TÁMOGATÁST FŰTÉSRE! FŰTÉSI SEGÉLY – FŰTÉSTÁMOGATÁS! – AKÁR KÉSZPÉNZBEN IS KAPHATSZ TÁMOGATÁST! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 okt 01

FŰTÉSI SEGÉLY – FŰTÉSTÁMOGATÁS! – AKÁR KÉSZPÉNZBEN IS KAPHATSZ TÁMOGATÁST! 4 HELYEN KÉRHETSZ TÁMOGATÁST FŰTÉSRE! A fűtés lassan sokak egyik legégetőbb problémája lesz.Szerencsére erre számos helyen lehet segítséget, anyagi támogatást kérni, igényelni.ÖSSZESZEDTÜK A LEGFONTOSABB LEHETŐSÉGEKET!

Fűtéstámogatás – hol és hogyan igényelhető?

Hirdetés
[ ]

A fűtés lassan sokak egyik legégetőbb problémája lesz.Szerencsére erre számos helyen lehet segítséget, anyagi támogatást kérni, igényelni.Összeszedtük a legfontosabb lehetőségeket, melyek segíthetnek abban, hogy a legszegényebb családok is tudjanak fűteni a leghidegebb napokon.Sajnos sokaknak az egyetlen esélyük az, ha segítséget kapnak valahonnan.Többen kérdeztek a 12 ezer forintos fűtési segélyről…nos sajnos mi erről sehol, semmilyen információt nem találtunk, valószínűleg ez így ebben a formában ismét egy átverés….vagyis központilag ilyen nem lesz idén sem, de egyes önkormányzatok adhatnak ilyen támogatást!

Hirdetés

Hirdetés

Hagyományos – kimondottan fűtéstámogatás az önkormányzattól készpénzbenSok önkormányzat a szociális tüzifa illetve szén támogatáson túl vagy az helyett pénzbeli segítséget nyújt a lakóknak.Rengeteg önkormányzatnál igényelhető ilyen fűtéstámogatás, illetve fűtési segély, amely óriási segítséget jelenthet.Sajnos természetesen nem minden önkormányzat tud ilyet adni, de mindenkinek érdemes utána érdeklődni az illetékes önkormányzaton, hogy náluk létezik-e ilyen!Sok önkormányzat már meghatározta, hogy az idei évben mekkora támogatással tudja lakóit segíteni a fűtésben, általában pár ezer forintról van szó, melyhez egy saját formanyomtatványt kell kitölteni.Volt olyan önkormányzat tavaly, akik 20 ezer forintos fűtéstámogatással járultak hozzá a költségekhez.

Hirdetés

Szociális tüzifa és barnakőszén támogatásAz ország legtöbb települése, városa és faluja nyújt tüzifa támogatást a legszegényebb lakosoknak.Ezt a támogatást a helyileg illetékes önkormányzatnál kell igényelni.A legkisebb és legszegényebb településeknek az állam is jelentős összeggel segít, hogy a saját lakosainak tüzifa és barnakőszén támogatást tudjon adni.Szerencsére néhány éve a szociális tüzifa mellett már szociális szenet is lehet igényelni így még többen kaphatnak fűtéstámogatás a hideg hónapokban!Erre a támogatásra egyébként az önkormányzatok szeptember 30-ig pályázhattak az államnál! Rengeteg pályázat érkezett be, így idén is rengeteg önkormányzat oszthat állami támogatással tüzifát és szenet.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés