Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kitessékelhetik az üzletekből a palackvisszaváltókat
Mindenegyben Blog - 2024. szeptember 16. (hétfő), 13:51

Kitessékelhetik az üzletekből a palackvisszaváltókat

Hirdetés
Hirdetés
2024 szept 16

A palackvisszaváltó automaták eltávolításának tervei az üzletekből: Az élelmiszerláncok egyre inkább azon vannak, hogy a palackvisszaváltó automatákat kivigyék az eladótérből. A g7.hu szerint az üzletek azt szeretnék, ha ezek az automaták nemcsak az előtérből, hanem akár teljesen az épületen kívülre kerülnének.

Hirdetés
[ ]

2. Vásárlói kényelmetlenségek és kommunikációs hiányosságok: Sokszor előfordul, hogy a vásárlóknak át kell menniük a pénztárakon, még akkor is, ha csak palackot akarnak visszaváltani. Ha az automaták meghibásodnak, a vevőknek vissza kell cipelniük a palackokat, ami tovább rontja a vásárlói élményt. Bár a 400 négyzetméternél nagyobb üzleteknek jogszabály szerint biztosítaniuk kell a kézi visszaváltást meghibásodás esetén, ezt sok vásárló nem tudja, és az üzletek sem hívják fel erre a figyelmet.

3. Az automaták áthelyezésének kihívásai és lehetőségei: A Spar és a Lidl jelezték, hogy fontolóra veszik az automaták elköltöztetését a vásárlói élmény javítása érdekében. Az áthelyezés azonban nem egyszerű, mivel speciális műszaki feltételeknek kell megfelelniük az automatáknak, például megfelelő hőmérsékletet és internetkapcsolatot kell biztosítani. Emellett a helyhiány és a zsúfoltság sok üzletben nehezíti az eladótér átalakítását, és nem minden település engedélyezi külső létesítmények, mint például konténerek elhelyezését.

Tanulság: A palackvisszaváltó automaták stratégiai áthelyezése javíthatná a vásárlói élményt, de a jogszabályi előírások és a műszaki követelmények miatt a megvalósítás összetett feladat.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés