Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kiszel Tünde bevallotta, mi a legmagasabb iskolai végzettsége! Cikk a kommentbe:
Mindenegyben Blog - 2024. október 10. (csütörtök), 17:57

Kiszel Tünde bevallotta, mi a legmagasabb iskolai végzettsége! Cikk a kommentbe:

Hirdetés
Hirdetés
2024 okt 10

És az megvan, hogy mi Kiszel Tünde eredeti szakmája?

Kiszel Tünde, a bulvármédia egyik legismertebb személyisége, nemrég az 1Kanapén című interjúsorozatban mesélt életéről, karrierjéről és családjáról. A YouTube-on látható ZSHOW Time csatorna műsorában, amely bő egy órás, a dekoratív médiaszereplő számos érdekes történetet osztott meg a bulvármédiával való kapcsolatairól és konfliktusairól. Emellett említette szereplését a híres Tutti Frutti című tévéműsorban, amely révén erotikus munkát is vállalt – erről még felvétel is látható a YouTube-on.

Tünde beszélt szüleiről és lányáról, Hunyadi Donatelláról is, akivel jelenleg együtt élnek, és aki énekesnői karrierre készül. Az interjú egyik legérdekesebb pillanata mégis az volt, amikor Kiszel Tünde felfedte eredeti szakmáját, és hogy mi vezetett a showbiznisz világába.

Mikor Osváth Zsolt, a műsorvezető megkérdezte, milyen végzettséggel rendelkezik, Tünde így válaszolt:„Gimnáziumi érettségi, és a Tanítóképző Főiskolára is jártam. Végül nem lettem tanítónő, mert a reflektorfény meg a színpad jobban vonzott, bár a mai napig nagyon szeretem a gyerekeket.”

Ez a vallomás sokakat meglepett, hiszen Kiszel Tündét elsősorban a médiaszereplései révén ismerik, és kevesen tudták, hogy tanítónői pályát is fontolgatott. Tünde azonban végül a rivaldafény mellett döntött, és azóta is a magyar bulvár egyik állandó alakja.

És ha ez nem lenne elég meglepő, a műsorban arról is mesélt, hogy egykor volt egy majma is. „Majmom is volt, egy makákó, egy kismajom. Egy rövid ideig volt sajnos, aztán elajándékoztam. Nagyon aranyos, nagyon okos volt” – mesélte Tünde, amire a műsorvezető megjegyezte, hogy ma már nem legális Magyarországon majmokat háziállatként tartani.

Hirdetés

A beszélgetés során számos más érdekesség is kiderült Kiszel Tünde életéről, amelyet teljes egészében a YouTube-on is megtekinthetünk.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés