Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kipakolt a jóbarát: ezért halt meg valójában Szécsi Pál, nem Domján Edit miatt!
Mindenegyben Blog - 2019. március 09. (szombat), 22:49

Kipakolt a jóbarát: ezért halt meg valójában Szécsi Pál, nem Domján Edit miatt! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 már 09

Megrázó, eddig nem ismert részleteket árult el Szécsi Pál haláláról barátja, Poór Péter.

Hetvennégy évesen is a szakma egyik legfoglalkoztatottabb embere, szinte mindennap fellép. Neves kollégáival már Poór Péter is készül az 50+ éves Táncdalfesztiválra, ami január 12-én lesz az Arénában. Ennek apropóján mesélt lapunknak arról, hogy az első, 1966-os fesztiválon azért nem volt ott, mert súlyos mellhártyagyulladással kórházba került. Mivel többször visszaesett, két teljes hónapig ki sem engedték. Péter egy év múlva, újból jelentkezett.

Hirdetés
[ ]

– Végig kellett mennem ugyanazokon a meghallgatásokon – idézte fel 1967-et Poór Péter, aki két dallal is indult a Táncdalfesztiválon. Az Utánam a vízözön, és a méltatlanul elfelejtett, szintén döntős szám, a Vagy meg kell téged szokni, vagy meg kell tőled szökni.

– Rengetegen voltunk, az elő meghallgatásnál, huszonötös csoportokban hívták be az embereket a rádió egyik stúdiójába – folytatta. – A vezérlőből a főnökség figyelte a jelentkezőket. Pont előttem volt egy srác, aki nagyon jól nézett ki, rendkívül elegáns volt, és fantasztikusan énekelt. Azon mérgelődtem, hogy miért pont ő van előttem?! Ha őt beválasztják, akkor engem már biztosan nem fognak. Nem így lett, huszonötből pont mi ketten jutottunk tovább. Ő volt Szécsi Pali. Akkor kezdődött a barátságunk, és tartott a haláláig.

Ott, a rádióban ismerték meg egymást, ott elegyedtek beszédbe először. Azután rengeteg közös fellépésük lett az ORI szervezésében.

– Annyira jóban voltunk, hogy még az elszállásolásnál is figyelembe vették. Ha vidéken kellett aludni, kettesével adtak szobát a művészeknek: 227-es, Poór, Szécsi. A magánéletben is sokat jártunk össze, privát programjaink is voltak. Sokat tanultunk egymástól. Én például Palitól rengeteget az öltözködés terén. Kiváló ízlése volt, sokat segített nekem stílusokban, hogy milyen al­kalomra, mi illik. Volt a divatszakmához kötődése, mert mielőtt énekes lett, menő férfimanöken volt. Ő azt vallotta, ha élő műsorban fellépünk, ne kevés hosszú dalt énekeljünk, hanem több rövidet, hogy jobban ébren tartsuk a közönség figyelmét. Pali egyvelegeket állított össze, így több minden fért a műsorába. Rájöttem, hogy igaza van, én is úgy csináltam, és sokkal nagyobb sikerem lett. Ez oda-vissza működött, és adtam neki tanácsot dalszövegírásban, zenékkel kapcsolatban.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Kipakolt a jóbarát: ezért halt meg valójában Szécsi Pál, nem Domján Edit miatt! 😮

Kipakolt a jóbarát: ezért halt meg valójában Szécsi Pál, nem Domján Edit miatt! Elolvasom a cikket

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés