Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kikerült egy videó: így szívatja férjét Katalin hercegné, Vilmos szóhoz sem jut
Mindenegyben Blog - 2024. augusztus 04. (vasárnap), 09:34

Kikerült egy videó: így szívatja férjét Katalin hercegné, Vilmos szóhoz sem jut

Hirdetés
Hirdetés
2024 aug 04

Vilmos herceg és Katalin hercegné idén ünnepelték 13. házassági évfordulójukat. Most került elő egy gyűjtés arról, hogy milyen vidám és játékos a kapcsolatuk. Vilmos herceg Katalin hercegné még ma is képes meglepni férjét! (Fotó: KGC-178 / Northfoto)

Annak ellenére, hogy házasságkötésük óta sok komoly kötelezettség és felelősség hárult rájuk, időről időre bebizonyítják, hogy van egy könnyed, humoros oldaluk is – írja a newsweek.com. Egy TikTok-videóban láthatók azok a pillanatok, amikor Katalin játékosan ugratja férjét hivatalos események során. Vilmos néha nevetett, néha pedig belepirult felesége megjegyzéseibe.

Hirdetés
[ ]

A felvétel feleleveníti azt az alkalmat, amikor Katalin kipróbált egy kagylósalátát a Bahamákon, amit Vilmos udvariasan visszautasított. Katalin ekkor megjegyezte, hogy ő kalandvágyóbb férjénél.

Egy másik eseményen Katalin megkérdezte, tarthat-e egy tarantulát a kezében, ami nagyon meglepte Vilmost, aki retteg az ilyen nagy pókoktól. Volt olyan helyzet is, amikor azon vitatkoztak, ki üsse először a golfpályán, de természetesen Katalin került ki győztesen, nevetve férje ügyetlen technikáján.

A kommentelők imádják a kapcsolatukat. Szerintük a sok nehézség közepette szükség van humorra, ami átsegít az akadályokon, és ezek az ugratások finomak, mert a felek nyilvánvalóan tisztelik egymást.

@kittywaless he lives in fear of her   #catherineprincessofwales #princessofwales #princesscatherine #princesskate #catherinemiddleton #katemiddleton #duchessofcambridge #princewilliam #princeofwales #dukeofcambridge #willandkate #williamandcatherine ♬ the perfect pair beabadoobee - 🎸

Kapcsolódó cikkünk
Kiszivárgott a videó Katalin hercegnéről, Vilmos szóhoz sem jut - ÍME

Kiszivárgott videó Katalin hercegnéről – Vilmos herceg megdöbbent

Vilmos herceg és Katalin hercegné idén...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés