Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kígyót talált egy férfi vásárlás után!Rémisztő élmény az Aldi brokkolijában
Mindenegyben Blog - 2024. szeptember 28. (szombat), 14:03

Kígyót talált egy férfi vásárlás után!Rémisztő élmény az Aldi brokkolijában

Hirdetés
Hirdetés
2024 szept 28

Rémisztő élmény az Aldi brokkolijában: kígyót talált egy férfi vásárlás után

Egy brit férfi, Neville Linton, 63 éves, ijesztő meglepetéssel szembesült az Aldiban vásárolt brokkolija kibontásakor. Néhány nappal a vásárlást követően, amikor főzni kezdett, egy kígyót talált a zöldségben. Linton, aki fél a kígyóktól, azonnal segítségért hívta rokonait, akik az állatot befogva visszavitték az Aldi üzletbe.

A férfi elmondása szerint: „Elég ijesztő volt. Nem bírom a kígyókat. Jó, hogy a brokkolit nem hagytam csak úgy a konyhában, különben az elterjedt volna az egész házban.” A rokon, Ann-Marie Tenkanemin azonosította a hüllőt, és visszavitték az üzletbe. Linton ugyan kártérítést kapott, de úgy véli, az eset komoly veszélyt jelentett volna az érzékeny családtagjaira.

Az Aldi szóvivője kijelentette: „Szilárd folyamatokat vezettünk be az ilyen problémák elkerülése érdekében.” A cég vizsgálatot indított az ügyben.

A kígyót később a Dudley Állatkertbe szállították. Az állatkert szerint a kígyó egy fiatal létrakígyó volt, amely bár félelmetesnek tűnik, nem mérgező. Egy herpetológus azonban azt állítja, hogy a kígyó valószínűleg egy vízivó kígyó lehetett, amely az élelmiszer-importtal juthatott az Egyesült Királyságba.

Az eset felhívta a figyelmet az importált zöldségek alapos ellenőrzésének szükségességére, és arra, hogy az élelmiszerláncoknak komolyabban kell venniük az ilyen helyzeteket.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés