Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kiderült, milyen korlátozásokra számíthatunk, ha beüt a negyedik hullám Magyarországon! DURVÁN ÉRTÉKES LESZ A VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY!
Mindenegyben Blog - 2021. július 09. (péntek), 08:13

Kiderült, milyen korlátozásokra számíthatunk, ha beüt a negyedik hullám Magyarországon! DURVÁN ÉRTÉKES LESZ A VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 09

Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfón elmondta, valószínűleg lesz negyedik hulláma a koronavírusnak, az azonban teljesen más lesz, mint az előzőek.

Gulyás Gergely elmondta, hogy jó eséllyel lesz negyedik hullám, ami az oltatlanokat fenyegeti leginkább. Hozzátette, minden vírusmutációval szemben mindegyik oltóanyag védettséget nyújt. A kormány oltási akciót indít, a háziorvosok személyesen felkeresik azokat, akiket nem oltottak be.

Gulyás Gergely szerint lesz negyedik hullámFOTÓ / FACEBOOK / MAGYARORSZÁG KORMÁNYA

Gulyás tájékoztatása szerint a negyedik hullámot az egészségügyi ellátórendszer elbírja, és nem kell arra számítani, hogy olyan intézkedések lesznek, mint az első és a második hullám során. Elképzelhető azonban, hogy bizonyos szolgáltatások védettségi igazolványhoz lesznek kötve.

Kormányinfón elhangzott kérdések és válaszok:

Vizsgálják kell-e harmadik oltás

Gulyás Gergely arról is beszélt, hogy senki ne tekintse virológiai szakembernek a baloldali újságírókat.Minden gyártó esetében vizsgálják, hogy kell-e harmadik oltás. 

Hirdetés
[ ]

 
Gulyás: Eddig lesz magyar vétó

Mindig is támogattuk Ukrajna euroatlanti integrációját, addig lesz magyar vétó, amíg a kisebbségeket illetően nem áll vissza legalább a korábbi jogi helyzet – mondta egy másik kérdésre Gulyás.

 

Hirdetés

Nincs időbeli határa a lépéseknek

Nem akar a kormány a szabad áruforgalommal szemben fellépni, és egyelőre nincs időbeli határa a lépéseknek – mondta az építőipari bejelentésekről Gulyás.

 
Gulyás: Sokat árt Európának az EP

Többségében ilyen figurákból álló testületet fenntartani nem túl értelmes dolog - mondta Gulyás Gergely azon kérdésünkre, hogy milyen javaslatokat fogadhat el Brüsszel a magyar uniós javaslatokból. Egy kirekesztő-totalitarizmus törekvő testület az EP, és ellentétes a közép-európai államok érdekeivel, sokat árt Európának a testület. 

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Kiderült, mikorl nyílik a szuperolcsó orosz üzletlánc, a MERE első boltja Magyarországon, és lehidalsz, milyen árak lesznek nyitáskor! Ezt nem hiszitek!

Kiderült, mikorl nyílik a szuperolcsó orosz üzletlánc, a MERE első boltja Magyarországon, és lehidalsz, milyen árak...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés