Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kiderült mi mindent hagyott feleségére halála után Andy Vajna. Sokan támadják Őt emiatt. - Szerintetek
Mindenegyben Blog - 2019. január 21. (hétfő), 17:15

Kiderült mi mindent hagyott feleségére halála után Andy Vajna. Sokan támadják Őt emiatt. - Szerintetek "megérdemelte" mindezt?

Hirdetés
Hirdetés
2019 jan 21

Mint ismert, Andy Vajna filmproducer, filmügyi kormánybiztos, a Filmalap vezetője vasárnap, budapesti otthonában hunyt el 74 éves korában.

Állítólag régóta küzdött rákos betegségével, amit a nyilvánosság előtt nagy erőkkel titkolt. Halálának pontos oka azonban mindeddig bizonytalan és ismeretlen.

Hirdetés
[ ]

Az index információja szerint a 74 éves korában meghalt Vajna András Györgynek rengeteg céges tulajdona volt, a Forbes a 18. leggazdagabb magyar embernek tartotta, 67,3 milliárd forintos becsült vagyonnal. Érdekeltségei tévéhez, rádióhoz, műsorgyártáshoz, reklámhoz, szerencsejátékhoz, vendéglátáshoz és ingatlanokhoz kötődtek - írja a lap.

"Amikor egy nagyon gazdag ember meghal, ráadásul a vagyonban rengeteg személyes és céges vagyonelem keveredik, mindig nagyon megbolydul a környezete" - írja a portál. Nem lejátszott ügy tehát, mi lesz a vagyonnal. 

 Éppen ezért Andy Vajna öröklése mindenképpen izgalmas helyzetet teremt, és biztosan kiélez konfliktusokat - írja az hírportál. Vajna végrendelete persze nem ismert, a portál azonban úgy véli, nem várható, hogy a milliárdos cégei ugyanúgy működnek majd tovább, mint eddig, csak azzal a különbséggel, hogy az abból származó profitot immár az özvegye realizálja.

vajon kire hagyja vagyonát Andy Vajna? A lap információi szerint felesége, Vajna Tímea több millió dollárnyi vagyont (ebbe beletartozik készpénz, ingatlan és pár személygépkocsi is) és több most is futó kisebb mellékvállalkozását megkapja.

(Ilyen például a szintén férje pénzéből futtatott (külföldön is üzemeltetett) fánkozója és ruhaboltja.)

 Természetesen a többi vállalkozását és filmes érdekeltségeit is megörökli majd valaki, azonban erről eddig nem derült ki pontos információ.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés