Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kiderült kivel csalta meg Hajdú Péter Sarka Katát és még egy döbbenetes fordulat is van benne!
Mindenegyben Blog - 2019. szeptember 09. (hétfő), 11:20

Kiderült kivel csalta meg Hajdú Péter Sarka Katát és még egy döbbenetes fordulat is van benne!

Hirdetés
Hirdetés
2019 szept 09

Különös egyezés van a háttérben!Sarka Kata és Hajdú Péter már régóta nincsenek együtt. Peti már fel is vállalta új párját, Katáról csak pletykálgatják, hogy egy milliomos karjai közt találta meg a boldogságot. Az a bizonyos B. István állítólag régen Péter legjobb barátja volt. Ám különös tény derült ki arról, hogy Katát volt párja kivel csalta meg:

Szexi barna vetett véget Hajdúék házasságánakKiderült, ki az a rejtélyes harmadik, akinek Sarka Kata és Kulcsár Edina kö­szönheti a szakítását, és még egy barátságot is tönkretett. A fiatal lány több szállal is kötődik a celebvilághoz. -írta meg a http://www.borsonline.hu

Hirdetés
[ ]

Kulcsár Edinát és Sarka Katát ugyanazzal a nővel csalta meg a párjuk. Kata és Edina jó barátnők, a szépségkirálynő a vőlegényét, a műsorvezető pedig a férjét vesztette el a titokzatos nő megjelenése miatt.-írta meg a http://www.borsonline.hu/

Cikkünk megjelenése óta mindenki azt találgatja, hogy ki lehet ez a titokzatos nő, aki Kata és a világ második legszebb nője, Edina elől el tudta halászni a párjukat.A majdnem harmincéves hölgy egyébként kifejezetten csinos, barna hajú szépség – igaz, kicsit teltebb, mint Kata vagy Edina. A művészvilághoz is kötődik, és több tévés programban is dolgozott, nyilván innen az ismeretség.

Akkor történt, amikor Edina 2015 nyarán átadta királynői koronáját az utána megválasztott szépségnek. Míg a színpadon örömkönnyek hullottak, a színfalak mögött egy egészen másfajta játszma kezdődött.Még több részlet a Borsban.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés