Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kiderült !
Mindenegyben Blog - 2024. október 03. (csütörtök), 05:52

Kiderült !"Az utak rémei" - ők okozták Sallai Nóra és kisfia súlyos balesetét 😱 (CIKK A HOZZÁSZÓLÁSOKNÁL)

Hirdetés
Hirdetés
2024 okt 03

Az utak rémei - ők okozták Sallai Nóra és kisfia súlyos balesetét 😱

A Jóban Rosszban egykori színésznője, Sallai Nóra és ötéves fia súlyos autóbalesetet szenvedett múlt pénteken, melynek következtében mindketten kórházba, az intenzív osztályra kerültek. A balesetet egy másik jármű okozta, amelyet állítólag részegen vezetett a sofőr. A tragikus eseményről videófelvétel is készült, és az ügy nagy felháborodást keltett az országban.

Hirdetés
[ ]

1. A baleset részletei és a hősies segítségnyújtás

A balesetről először Bogdányi Titanilla, Sallai Nóra kolléganője számolt be. A színésznő és kisfia kritikus állapotban vannak, és a színész közösség most összefogva támogatja őket. A TV2 Tények riportja szerint a baleset után egy 15 éves lány volt az, aki gyorsan és szakszerűen segített a sérülteken. Azonnal hívta a mentőket, és a diszpécser utasításait követve bekötötte Sallai Nóra vérző fejsebét, míg négy férfi kiszabadította a sebesülteket az összetört autóból.

2. A tragédia okai és a felelősök

A balesetet okozó autót állítólag egy „az utak rémeiként” emlegetett csoport egyik tagja vezette. A kocsit egy mindössze 18 éves fiú, Rikárdó vezette, bár az anyósülésen utazó férfi, Kevin volt a tulajdonos. Szemtanúk szerint többen is utaztak az autóban a baleset idején, ám a helyszíneléskor már nem tartózkodtak ott.

3. A sofőr és társasága - korábbi veszélyes viselkedések

Rikárdóról a helybéliek azt állítják, hogy már korábban is voltak veszélyes dolgai. Egyes hírek szerint korábban a vezetéstől is eltiltották. A Bors információi szerint a fiatalok hírhedtek voltak a környéken veszélyes és szabálytalan vezetésük miatt. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azonban elmondta, hogy a baleset idején mindkét sofőr érvényes vezetői engedéllyel vezetett.

Fotó: TV2

4. Jelenlegi állapot és következmények

Sallai Nóra és kisfia továbbra is kritikus állapotban vannak. A színésznő életét egy 15 éves lány és négy férfi bátor segítsége mentette meg, azonban a teljes felépülésükhöz hosszú út vezethet. A baleset sokkolta az országot, és a felelősség kérdése továbbra is napirenden van, hiszen az ittas és szabálytalan vezetés súlyos következményekkel járhat.

Hirdetés

A közvélemény és a színésztársadalom is aggódva követi az eseményeket, remélve, hogy Sallai Nóra és kisfia hamarosan felépülnek.

A karambolt egy másik autó fedélzeti kamerája rögzítette, a Tények adásában tudja megnézni, 03.40-től látható.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés