Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kiderült az igazság!Ezért haltak meg a fiatalok?
Mindenegyben Blog - 2024. július 16. (kedd), 18:53

Kiderült az igazság!Ezért haltak meg a fiatalok?

Hirdetés
Hirdetés
2024 júl 16

Dániel éppen két barátját vitte munkába, amikor áthajtott Mérán az egyik vasúti átjárón. Nem vette észre, hogy éppen egy vonat közeledik feléjük nagy sebességgel. A vonat oldalról elgázolta őket és hosszan tolta maga előtt. A helyiek szerint gyakran vannak problémák ezzel a fénysorompóval.

A Bors információi szerint ismét nem működött az a fénysorompó a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Mérán, ahol június 24-én hárman meghaltak. A helyiek elmondása alapján havonta legalább öt alkalommal, vagy még gyakrabban előfordul, hogy az átjárónál nem működik megfelelően a készülék. A lakók szerint ez okozhatta Dánielék tragédiáját is.

Többen lefotózták a baleset után, hogy nem működik a sorompó Fotó: olvasói

Hirdetés
[ ]

– Ez történhetett a végzetes napon is 

– kezdte lapunknak  feltételezését Mónika. – Ennél az átkelőhelynél nagyon vigyázni kell, aki itt él, pontosan tudja, hogy ez egy tanyaszerű helyen van, ahol sorompókapu nincs, csak sima fényjelzés, ami a legtöbb alkalommal nem működik. Közel egy hónapja történt a fiatalokkal a tragédia, amiben – mondjuk ki, – még csak esélyük sem volt, hogy túléljék a történteket. Azt olvastuk, hogy a MÁV szerint működött a sorompó, ami tilos jelzést mutatott, de szerintem itt az a kérdés, hogy ez mennyire biztos? Hiszen azóta is, ha arra járunk ötből négyszer nem adott semmilyen jelzést ez a gép. Mindig rettegek, ha át kell menni, megállok és percekig nézem, hogy jön-e vonat a síneken.

A tragédia után sokan Dánielt hibáztatták a két nő halála miatt, de azóta többen azt mondják, hogy nem biztos, hogy a fiú hibázott.

Elhalad a vonat és a fénysorompó nem mutat jelzést Fotó: olvasói

– Nemrég temette el őket a családjuk 

Hirdetés

– folytatta Mónika. – Nagyon megrázott mindenkit az eset, mert ha nem is volt rokoni kapcsolatunk velük, de jól ismertük őket. Az mondták többen is, hogy Dani szerette nyomni a gázt és lehet, hogy most is csak vagánykodott a két nőnek, de én nem hiszem. Esélyük sem volt átjutni a vonat előtt, ugyanis az óriási sebességgel érkezett. Szerintem a jelzőberendezés volt a hibás, ami nem működött megfelelően. Korábban arra járunk és akkor is ugyanez volt a helyzet. Volt, aki le is fényképezte. Nagyon sajnálom őket, értelmetlen a haláluk.

A MÁV szerint a balesetkor tilos jelzést adot a fénysorompó.

Borsonline.hu

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés