Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kiderült az igazság !Elhagyta Tóth Gabit az új pasija? Rejtélyes üzenet tűnt fel Tóth oldalán
Mindenegyben Blog - 2023. szeptember 14. (csütörtök), 17:36

Kiderült az igazság !Elhagyta Tóth Gabit az új pasija? Rejtélyes üzenet tűnt fel Tóth oldalán (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 szept 14

 Tóth Gabi korábban őszintén beszélt az állapotáról, és ez az egész mostani helyzet azzal fenyegeti, hogy visszatér a betegsége.

Az énekesnő betegsége nem új jelenség, de még mindig hatalmas tabunak számít annak ellenére, hogy több millió nőt és férfit érint ez a probléma. Bár a világ egyre nyitottabb az ilyen dolgok megértésére, elfogadására és kezelésére, a mentális zavarokkal küzdőknek még így is sokszor szembe kell nézniük az előítéletekkel és a megkülönböztetéssel.

Hirdetés
[ ]

Éppen ezért nagyon elismerésre méltó dolog, ha egy-egy híres ember őszintén kiáll a nyilvánosság elé, és sokaknak erőt ad azzal, hogy mesél a saját belső harcairól, és beavat másokat abba is, hogy hogyan küzd meg így a mindennapok kihívásaival.

A levegőben lóg Tóth Gabi és Krausz Gábor kibékülése? Rengeteg jel utal arra, hogy a szerelmesek visszatalálhatnak egymáshoz A levegőben lóg Tóth Gabi és Krausz Gábor kibékülése? Rengeteg jel utal arra, hogy a szerelmesek visszatalálhatnak egymáshoz Olvass tovább…

Tóth Gabi őszintén elmondta, hogy majdnem 10 éve pánikbetegséggel küzd, erről korábban őszintén beszélt, és nem titkolta azt sem, hogy néha mennyire eluralkodik rajta ez az állapot.

Azt, hogy valaki pánikbeteg, nem tudjuk róla megmondani. Vannak látható külső jelei, például az izzadás, a sápadtság, a remegés, az illető esetleg nem tud vagy csak nagyon nehezen, halkan, talán dadogva megszólalni, de ez csak egy töredéke annak, amit nem látunk és belül történik.

A legrosszabb az, hogy egyik pillanatról a másikra tör rá az emberre: hirtelen mintha elhúznák a talajt a lába alól és félelmet érezne, bénultsággal vegyesen. Úgy jön mint egy alattomos támadás, amit nem tud megelőzni és potenciálisan bármikor “elkap”.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés