Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Káromkodástól zengett a stúdió! Ördög Nóra kiborult Hajnóczy Soma mutatványán!
Mindenegyben Blog - 2024. október 25. (péntek), 14:10

Káromkodástól zengett a stúdió! Ördög Nóra kiborult Hajnóczy Soma mutatványán!

Hirdetés
Hirdetés
2024 okt 25

„Menj a p*csába!” – Ördög Nóra meglepődött, amikor kitalálták a PIN-kódját

Ördög Nóra, az ismert műsorvezető, igencsak meglepődött, amikor a bűvész és kétszeres világbajnok, Hajnóczy Soma egy trükk segítségével kitalálta a PIN-kódját. A humoros, de egyben meghökkentő eset során Nóra nem tudott mást mondani, mint hogy „Menj a p*csába!” – kiáltotta el magát, döbbenetében. A trükk azonban nem csak őt érte váratlanul: olyan hírességek is hasonlóképpen reagáltak, mint Tilla és Lilu.

Hirdetés
[ ]

Hogyan sikerült a trükk?

A Covid-időszak alatt, amikor Hajnóczy Soma otthon, házi karanténban töltötte idejét, új ötleteken kezdett gondolkodni. Az online Zoom- és Skype-hívásokhoz tervezett bűvészmutatványok között kidolgozott egy PIN-kód kitalálási trükköt is, amely azóta is felkavarja a szereplőket.

Soma trükkje nem egyszerű találgatás: megkérte az „áldozatait”, hogy adják meg PIN-kódjukat anélkül, hogy ő látná. Arra kérte őket, hogy írják be a PIN-kódot a számológépbe, majd adják hozzá egy közeli ismerős születési évszámát. Az így kapott összeget mutatták meg a bűvésznek, aki a látványosan lenyűgöző trükk végén a PIN-kódot hibátlanul kitalálta. Bár az elején a számokat próbálgatva hibás kódot írt be, valójában csak elterelés volt, a valódi trükk csak ezután következett. Amikor azt kérte, hogy írjanak be egy sor, általa megadott számot, a hírességek sorra döbbentek meg.

Hogyan reagáltak a hírességek?

Hirdetés

A műsorvezetők, köztük Lilu és Tilla, teljesen megdöbbentek. Lilu már az első számjegynél felkiáltott, ami kiszaladt a száján, és innentől fogva nem kívánt tovább részt venni a játékban. A káromkodások és a spontán reakciók jól tükrözték, mennyire megdöbbentő lehetett számukra, hogy egy bűvész – egy egyszerűnek tűnő matematikai trükk segítségével – ennyire közel tudott férkőzni a személyes adataikhoz.

Tényleg ennyire könnyű lenne kitalálni valakinek a PIN-kódját?

A történet rávilágít arra, hogy a mindennapi információink, mint például a PIN-kódunk, mennyire sebezhető lehet, különösen, ha a környezetünkben valaki hozzáértően használja a pszichológiát vagy matematikai trükköket. A bűvészek és mentalisták gyakran használnak ehhez hasonló technikákat, hogy elérjék, amit szeretnének, de a mindennapokban is figyelmeztet arra, hogy a személyes adatainkat mennyire óvatosan kezeljük.

A trükk és Ördög Nóra reakciója emlékeztet arra, hogy mindig érdemes odafigyelni adatainkra, még akkor is, ha csak egy jókedvű bűvészről van szó.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés