Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Karácsonyi támogatások: ennyi készpénzt kaphatnak vidéken a nyugdíjasok, rászorulók
Mindenegyben Blog - 2020. december 19. (szombat), 19:56

Karácsonyi támogatások: ennyi készpénzt kaphatnak vidéken a nyugdíjasok, rászorulók (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 dec 19

Több fővárosi kerülethez hasonlóan több vidéki város és község önkormányzata is a koronavírus és az adóelvonások mellett is támogatást oszt a településen élő nyugdíjasoknak. Összeszedtük, ahol már tudni lehet, mit adnak és hogyan lehet igényelni. 

Számos fővárosi kerülethez hasonlóan - ahogyan az korábbi körképünkben szerepelt - több vidéki település is pénzt vagy csomagot oszt az ott élő nyugdíjasoknak. Van, ahol ezt specifikusan a koronavírus miatt teszik meg, máshol egyszerűen a régóta működő rendszeres támogatást folytatják idén is. Van, ahol igényelni kell, máshol viszont automatikusan adják mindenkinek. 

Hirdetés
[ ]

Ami érdekes, hogy messze nem csak a nagyobb városok közt akadnak, amelyek ki tudnak gazdálkodni egy ilyen juttatást, listánkban számos község is található - igaz, ezeken a helyeken az érintett idősek száma a teljes lakossággal együtt jóval kisebb. Gyűjtésünk értelemszerűen nem teljes, érdemes az esetleges lehetőségekről saját önkormányzatunknál érdeklődni, illetve figyelni a helyi médiumok cikkeit. 

Dunakeszi

A Pest megyei 43 ezres város vezetése korábban az Idősbarát Önkormányzat díját is elnyerte, ennek egyik oka, hogy évek óta hagyományosan ajándékcsomagot juttatnak el a 65 év feletti városlakókhoz. Ezt idén a járvány alatt sem szakítják meg, a kézbesítésekre ugyanakkor mivel idén tizedannyi önkéntes tudja átvenni, korán regisztrálni kellett, aki ezt nem tette meg, ők személyesen tudják átvenni a város ügyfélszolgálatán, a könyvtárban, illetve a VOKE közösségi házban. (Dunakeszi Post)

Dunaszeg

A Győr mellett ezerhétszáz lelkes községben december 7 és 11 között vitték ki a Magyar Vöröskereszt helyi önkéntesei a 70 év felüleieknek az önkormányzat ötezer forintos támogatását, amelyet kizárólag ezeken a napokon vehetett át az érintett vagy családtagja. (dunaszeg.hu)

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés