Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Julia Roberts 37 évesen hozta világra ikreit – Nézd meg, milyen gyönyörűek most felnőtt gyerekei! 😮😍
Mindenegyben Blog - 2024. szeptember 25. (szerda), 08:38

Julia Roberts 37 évesen hozta világra ikreit – Nézd meg, milyen gyönyörűek most felnőtt gyerekei! 😮😍

Hirdetés
Hirdetés
2024 szept 25

Julia Roberts 37 éves volt, amikor világra hozta ikreit! 😮😍 A színésznő nemrég frissített fotókat osztott meg a mostanra felnőtt gyermekeiről, ezzel nagy port kavart az interneten! A fotókat az alábbi cikkben találod 👇

Julia Roberts, a világhírű színésznő, nemrég megosztott néhány friss képet 18 éves ikreiről, ami nagy visszhangot keltett az interneten. Roberts, aki nemcsak a filmvásznon, hanem az életben is elismert és szeretett, odaadó anya és feleség. A színésznő és férje, Daniel Moder már közel két évtizede élnek boldog házasságban, és három gyermekükkel együtt harmonikus családi életet élnek.

Ikreik, Hazel és Phinnaeus, valamint legfiatalabb gyermekük, Henry (16 éves) életük nagy részében távol maradtak a nyilvánosságtól. Roberts mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy megóvja gyermekeit a média figyelmétől, és védje magánéletüket. Azonban a nemrég megosztott friss fotók rávilágítanak arra, hogy a mostanra felnőtt ikrek feltűnően hasonlítanak híres szüleikre.

Roberts többször beszélt anyasági tapasztalatairól, elismerve, hogy a 30-as éveiben szerzett szülői élmények eleinte kihívások elé állították. Azonban teljes szívvel elfogadta az anyaság örömeit, és mindig a családja került számára az első helyre.

Most, hogy gyermekeik felnőttek, Roberts továbbra is büszke anyaként támogatja őket. Az ő és Moder közös fotói mindig nagy érdeklődést váltanak ki, és egyre többen kíváncsiak, hogyan hasonlítanak az ikrek szüleikre. 

Hirdetés

Hogy megvédjék családjukat a paparazzók állandó figyelmétől, a pár úgy döntött, hogy Los Angelesből San Franciscóba költözik, azzal a céllal, hogy gyermekeiknek privát és kiegyensúlyozottabb nevelést biztosítsanak.

Hirdetés

Most, hogy gyermekeik felnőttek, feltűnően hasonlítanak híres szüleikre. Julia Roberts továbbra is teljes szívvel támogatja őket, és jelenlétük gyakran vonzza a nyilvánosságot.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés