Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
JÖN AZ ESŐ! ÓRÁRÓL ÓRÁRA mutatjuk, hogy HOL ÉS MIKOR CSAP LE A VIHAR! >>>Térképen mutatjuk hol csap le 17-18-19-20-21-22-23 órakor
Mindenegyben Blog - 2020. május 16. (szombat), 17:20

JÖN AZ ESŐ! ÓRÁRÓL ÓRÁRA mutatjuk, hogy HOL ÉS MIKOR CSAP LE A VIHAR! >>>Térképen mutatjuk hol csap le 17-18-19-20-21-22-23 órakor

Hirdetés
Hirdetés
2020 máj 16

Estére mindenütt számíthatunk csapadékra

Szombaton napközben még többnyire napos idő várható az országban, a késő esti, éjszakai órákban azonban beborul, szinte mindenütt számíthatunk csapadékra. Vasárnap még borult reggelre ébredünk, napközben azonban felszakadozik a felhőzet.

Hirdetés
[ ]

Ma több-kevesebb napsütés mellett délen, délnyugaton több, északon kevesebb felhő valószínű az égen. Elvétve, elsősorban a délnyugati tájakon fordulhat elő gyenge eső, záporeső, mérsékelt lesz a légmozgás. A met.hu előrejelzése szerint a legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 18 és 23 fok között alakul. Késő estére többnyire 9 és 16 fok közé hűl le a levegő.

Az esti, éjszakai órákban mindenütt megnövekszik a felhőzet és az éjszaka második felében egyre többfelé lehet számítani esőre, záporra, néhol zivatar is kialakulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás.

Országos előrejelzés: szombat estig

A több-kevesebb napsütés mellett délen, délnyugaton több, északon kevesebb felhő valószínű az égen. Elvétve, elsősorban a délnyugati tájakon fordulhat elő záporeső. Mérsékelt lesz a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 18 és 23 fok között alakul. Késő estére többnyire 9 és 16 fok közé hűl le a levegő.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés