Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
JÉGESŐVEL CSAP LE A VIHAR ma délután! 8 megyére már kiadták a figyelmeztetést! ZIVATAR, JÉGESŐ és erős villámtevékenység JÖN!!>>>
Mindenegyben Blog - 2019. szeptember 07. (szombat), 10:29

JÉGESŐVEL CSAP LE A VIHAR ma délután! 8 megyére már kiadták a figyelmeztetést! ZIVATAR, JÉGESŐ és erős villámtevékenység JÖN!!>>> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 szept 07

Szöveges figyelmeztető előrejelzés

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2019.09.08. vasárnap éjfélig

Szombaton az eső, zápor mellett a délnyugati és a középső megyékben lehetnek kedvezőbbek a feltételek zivatarok kialakulására - nagyobb számban a délutáni, esti órákban. A zivatarokat lokálisan intenzív csapadék (~10-20 mm), esetleg szélerősödés és kisebb méretű jég kísérheti.

Hirdetés
[ ]

Este, éjszaka a középső tájak mellett már keletebbre is előfordulhatnak zivatarok. Vasárnap napközben átmenetileg csökken a csapadékhajlam, és inkább csak néhol lehet zivatartevékenység - erre nagyobb esély a keleti országrészben van.

Vasárnap késő estétől a Dunántúlon - annak is kiemelten az északi, északnyugati felén - egyre több helyen alakulhatnak ki zivatarok, amelyek akár rendszerbe is szerveződhetnek. A zivatarokat felhőszakadás (>20 mm), illetve helyenként viharos széllökés és jégeső is kísérheti.

/Összességében három nap alatt (a hétvégén, illetve a hétfői napot is beleértve) nagy területen jelentős mennyiségű (20 mm-t meghaladó) csapadék hullhat./

2019.09.07. 10:09 Országos Meteorológiai Szolgálat

Pest megye Jel Fok Esemény Leírás Zivatar Figyelem! Zivatar alakulhat ki. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat!
A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés