Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Januártól duplájára emelkedik a bérminimum! Itt vannak a pontos számok! Így változik a minimálbér, a bérminimum és a járulékok!
Mindenegyben Blog - 2017. május 03. (szerda), 17:50

Januártól duplájára emelkedik a bérminimum! Itt vannak a pontos számok! Így változik a minimálbér, a bérminimum és a járulékok!

Hirdetés
Hirdetés
2017 máj 03
Hirdetés
[ ]

A jövő évi költségvetésben újabb intézkedésekkel segítik a foglalkoztatás bővülését, nő a minimálbér, a garantált bérminimum, és a munkát terhelő adók tovább csökkennek – mondta Cseresnyés Péter, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára sajtótájékoztatón szerdán Budapesten.Az államtitkár a jövő évi költségvetés munkaerőpiaci intézkedései között kiemelte: a tavaly novemberi hatéves bérmegállapodás szerint 2018-tól a minimálbér további 8 százalékkal, míg a szakmunkás bérminimum újabb 12 százalékkal nő. Ezzel párhuzamosan a munkáltatót terhelő adó 2 százalékponttal csökken, ami azt jelenti, hogy a szociális hozzájárulás (szocho) mértéke 20 százalékra csökken.A bérminimum duplájára emelkedik jövőre!Az intézkedésekkel a szakmunkás bérminimum 2010-hez képest több mint duplájára emelkedik jövőre, a minimálbér pedig csaknem 90 százalékkal nő. Emlékeztetett: 2017-től a minimálbér 15 százalékkal, a szakmunkás minimálbér pedig 25 százalékkal emelkedett, a munkáltatót terhelő adó 5 százalékponttal, 22 százalékra csökkent.

Hangsúlyozta: a jövő évi költségvetés a munkából élők költségvetése lesz, mert továbbra is szeretnék elérni, hogy minden magyar ember, a családok, és a vállalkozások is érezhessék az eddigi gazdaságpolitikai intézkedések pozitív hatását. Kiemelte, hogy a rendszerváltoztatás óta nem dolgoztak annyian Magyarországon, mint most, 2010-hez képest 700 ezerrel nőtt a foglalkoztatottak létszáma, amiből 480 ezren a versenyszférában helyezkedtek el.

Forrás : hirado.hu

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés