Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Januártól 7 ezer forintos ajándékot ad készpénzben a kormány minden magyar dolgozónak!
Mindenegyben Blog - 2017. szeptember 26. (kedd), 10:43

Januártól 7 ezer forintos ajándékot ad készpénzben a kormány minden magyar dolgozónak!

Hirdetés
Hirdetés
2017 szept 26

Januártól 7 ezer forintos ajándékot ad készpénzben a kormány minden magyar dolgozónak!

Hirdetés
[ ]

Azt már szinte mindeki tudja, hogy jövőre is jelentős minimélbér, illetve garantált bérminumum emelkedésre kell számítani, hiszen már hónapokkal ezelőtt bejelntették, de most egy nagyon új és friss hírt kaptak a magyar munkavállalók, aminek garanáltan mindenki örülni fog, mert minden magyar dolgozót érint és mindnekinek fizetésemelést jelent!

A jó hírt Varga Mihály, Nemzetgazdasági miniszter jelentette be, mely szerint (ez már nem új infó) a szociális hozzájárulási adó jövőre, 2018. január 1-től 2 száazlékponttal csökkenni fog! Most ehhez egy újabba dalékot kaptak a dolgozók, miszerint a 2 száalékos csökkenés mellé a kormány további fél százalékot adhat!Így most már 2,5%-os csökkenésről beszélünk,a mi nettó fizetésemelést jelenthet a magyar doglozóknak! Varga Mihály, a Reutrs nevű német lapnak beszélt a legfrisebb tervekről!

A plusz 0,5 százalékpontos csökkentést a tavaly novemberben megkötött megállapodás teszi lehetővé.Ezzel jelentős mértékben csökkennek a munkaaadók terhei, ami következtében magasabb fizetést tudnak adni a dolgozóiknak.

A szochó jelenleg 22 százalékos, ami a 290 300 forintos jelenlegi átlagbér esetében havonta 63 866 forintot jelent, amit a munkaadó fizet. Ez az összeg a mostani átlagbér alapján jövőre 58 060 forintra csökken. Ha pedig tényleg további 0,5 százalékponttal mérséklődik jövőre a szochó, akkor 19,5 százalékos lesz, ez pedig 56 608 forintra mérsékelné a szóban forgó összeget.-írja a napi.hu.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés