Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ITT AZ IGAZSÁG!MAGYAR PÉTER ÉS AKIK MÖGÖTTE ÁLLHATNAK
Mindenegyben Blog - 2024. február 26. (hétfő), 12:20

ITT AZ IGAZSÁG!MAGYAR PÉTER ÉS AKIK MÖGÖTTE ÁLLHATNAK (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 feb 26

MAGYAR PÉTER ÉS AKIK MÖGÖTTE ÁLLHATNAK

Varga Judit volt férje interjút adott a Partizán YouTube csatornának, amit már majdnem kétmillióan láttak.

De vajon ki vagy kik állhatnak Magyar Péter mögött és mi lehet a céljuk?

Hirdetés
[ ]
Magyar Péter, a társadalmi és politikai ügyekben aktívan részt vevő közéleti személyiség, ismertté vált bátor és kritikus álláspontjával a kormányzati döntésekkel szemben. Nemrégiben figyelemre méltó lépésre szánta el magát, amikor bejelentette, hogy lemond minden állami megbízatású pozíciójáról, tiltakozásul az őt körülvevő politikai környezet gyakorlataival szemben. Ezt követően, a közösségi médiában és a sajtóban egyaránt aktívan osztja meg kormánykritikus véleményét, különösen élesen fogalmazva Orbán Viktor politikájával kapcsolatban. Magyar Péter tevékenysége jelentős visszhangot váltott ki a nyilvánosságban, sokak számára ő vált az őszinte és nyílt politikai diskurzus szimbólumává.

Most nézzük másik nézőpontból :Dave kielemzi a Partizán YouTube csatornán kiadott intejut .Íme:

Mi is az a NER?A "NER" a "Nemzeti Együttműködés Rendszerének" rövidítése, amely egy politikai és gazdasági koncepciót jelöl Magyarországon, amit a 2010-ben hatalomra került Orbán Viktor vezette kormány vezetett be.

Tollhegyen!/ "Ne féljetek!"/ Magyar Péter jogász, Varga Judit volt férje szinte minden posztjához odaírja "Ne féljetek!" Kutatást végeztem Magyar Péter szívében, elméjében és múltjában, hogy megtaláljam e biztatás eredetét. Megtaláltam.

Magyar Péter anyai nagypapája az a Dr. Erőss Pál volt, akit a múlt század nyolcvanas éveiben láthattunk a Magyar Televízióban, mint a Jogi esetek című műsor jogi szakértőjét. Imádtuk. Az a műsor, volt a legnézettebb abban az időben. S éppen dr. Erőss Pál szaktudása, embersége, humora, kedvessége okán. Magyar Péter, és dr. Erőss Pál többi unokája, úgy nőhetett fel, hogy itt volt velük a Papa, akitől emberi tartást, szorgalmat, egyenességet, stb. tanulhattak.

De nézzük meg közelebbről dr. Erőss Pál életrajzát. Egy kis faluban született, Kömörőn 1934. június 22-én. Ősi református kisnemesi családjában lelkészek, tanítók szolgálták a népet. A családnak ez az új hajtása, Pál a híres, neves Debreceni Református Kollégiumban tanult nyolc évig. Az érettségi után az ELTE jogi karán tanult, s kitüntetéses diplomát szerzett. Legyűrve a bírósági fogalmazói éveket 1960-tól kerületi bírósági bíróként dolgozott. Tehetsége még jobban kibontakozott, 1979-től a Legfelsőbb Bíróság bírája. De már 1978-tól a Magyar Televízió Jogi esetek című műsorának szakértőjeként szerzett országos hírnevet és népszerűséget. Amikor ez a műsor ment, szinte kiürültek az utcák... Ismerték és elismerték. Megkapta a Munka Érdemrendet és a SZOT-díjat, stb.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés