Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Itt az igazság! Itt a vége!Bea szakított !Szegedi Fecsó barátnője a megcsalása miatt tombol: szakítottak, mindenről kitálalt
Mindenegyben Blog - 2021. június 28. (hétfő), 10:17

Itt az igazság! Itt a vége!Bea szakított !Szegedi Fecsó barátnője a megcsalása miatt tombol: szakítottak, mindenről kitálalt

Hirdetés
Hirdetés
2021 jún 28
Hirdetés
[ ]

Bár sokáig úgy tűnt, Szegedi Fecsó a válása után rátalált a szerelemre, most kiderült, a kapcsolata kedvesével, Beával mégsem volt felhőtlenül boldog: a fiatal édesanya a közösségi oldalán rántotta le a leplet arról, hogy szerinte hűtlen volt párja.

Rengeteg közös fotó, utazások, szerelmes pillanatok: lubickolt a boldogságban új kedvesével Szegedi Fecsó, legalábbis ezt gondolták a rajongók. A pár rendszeresen osztott meg romantikusabbnál romantikusabb képeket, ám a szemfüles követők kiszúrhatták, hogy Bea oldaláról nemrég eltűntek ezek a bejegyzések. Sőt, a modell úgy döntött, nem titkolózik a követői előtt, hanem nyíltan kitálal: szakított Fecsóval, mivel óriásit csalódott benne.

„Fecsóban akkorát csalódtam, mint még soha senkiben! (...) Sajnos, rá kellett jönnöm arra, hogy ő egy hazug, és már rájöttem arra is, hogy amit beállít a volt kapcsolatairól, az kamu. Itt nem velünk exekkel van a probléma, hanem azzal, hogy ez az ember mindenkit hülyére vesz és áttapos mindenkin” – fogalmazott Bea a 24 órán át látható Instagram-posztjában, amelyre több követője azonnal válaszolt: sokan próbálták vigasztalni és támasz nyújtani neki. Ám volt, aki az üzenetében árulta el a modellnek, hogy volt párja vele csalta meg, s akadt olyan is, aki leírta Beának, hogy „heti rendszerességgel intézett lányokat” Fecsónak.

Bea ezen kívül azt is megmutatta az Instagramon, hogy Fecsó a hűtlensége ellenére továbbra is kitartana mellette: ő ugyanis nem törölte az összes, Beával készített fotóját a közösségi oldaláról, sőt, egy rövid üzenetben azt is tudatta volt kedvesével, hogy hiányzik neki.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés