Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Itt a vége!Nem küzd, beletörődött súlyos betegségébe Gáspár Bea
Mindenegyben Blog - 2023. július 26. (szerda), 09:18

Itt a vége!Nem küzd, beletörődött súlyos betegségébe Gáspár Bea (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 júl 26

Ez a betegség rettenetes veszélyt jelent. Gáspár Bea családjában mindkét oldalon halálos áldozatokat szedett a cukorbetegség. Bea és Evelin is örökölte a kóros hajlamot, és Bea már szenved a tünetektől.

“Reggelente alig bírok kikászálódni az ágyból. Tíz óra előtt semmi erőm nincs. Bármennyit alszom, mégis úgy érzem, mintha egy tonna súlyt cipeltem volna”– panaszolta akkor a Kiskegyednek Bea a betegség egyik legijesztőbb jeleit.

Nem tudjuk, hogy most milyen állapotban van a Konyhafőnök VIP győztese, de azt igen, hogy ő és lánya, Evelin is hihetetlen változáson mentek át. Evelin sportolni kezdett, sokat fogyott, gyönyörű alakja lett. És azt is tudjuk, hogy bár ez egy nagyon rémisztő betegség, nem vannak magukra hagyva. Erős Antónia, Kovács Áron,  sőt, még Salma Hayek is küzd a cukorral.

A cukorbetegség 10 figyelmeztető tünete

Hirdetés
[ ]

1. Cukorbetegséget jelez az erős szomjúságérzésAmikor a glükóz szintje megemelkedik a vérben, a vesék megpróbálják azt kiszűrni. Viszont, ha túl sok a glükóz a vesék végül nem tudják elég gyorsa elvégezni a szűrési folyamatot. A felesleges glükóz ezért kiürül a vizelettel. A fokozott vizelés dehidratációhoz vezet, vagyis szomjasak leszünk.

Hirdetés

      Cukorbetegséget jelez az erős szomjúságérzés. Fotó: Getty Images2. A fokozott éhségérzet is a cukorbetegség jeleA szervezetnek szüksége van az inzulinra, hogy a glükózt a sejtekbe juttassa. Ha inzulin-rezisztencia alakult ki a sejtek nem tudják tárolni a glükózt. Emiatt a szervezet nem rendelkezik a megfelelő energiával, amit azzal próbál kompenzálni, hogy az energiafelvétel reményében éhségérzetet kelt.

  3. Gyengeség és fáradtság is utalhat cukorbetegségreA megnövekedett éhségérzet és a hibásan működő folyamatok miatt a szervezet nem képes megfelelően hasznosítani a bevitt energiát. Emiatt folytonos fáradtságérzet alakul ki.

4. Hirtelen fogyás a cukorbetegség miatt?A vizelettel távozó glükóz nem raktározódik a szervezetben, nem szívódik fel a sejtekben. Ennek eredménye, hogy drasztikus fogyás indulhat el.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés