Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Itt a vége: Komoly következménye lett a szolnoki kalandparkban rugdosódó edző undorító tettének
Mindenegyben Blog - 2024. július 21. (vasárnap), 10:01

Itt a vége: Komoly következménye lett a szolnoki kalandparkban rugdosódó edző undorító tettének

Hirdetés
Hirdetés
2024 júl 21

Agócs Tibor Ügyében: Visszavonták a Kitüntetését

Agócs Tibor megdöbbentő tettét kamera rögzítette. A jászberényi képviselő-testület visszavonta Agócs Tibor önkormányzati kitüntetését, amiről Budai Lóránt polgármester számolt be pénteken a közösségi oldalán.

Egy szolnoki kalandparkban készült felvétel rögzítette a megdöbbentő esetet, ahol egy felügyelő egy gyermek alá rúgott, aki ennek következtében fejjel a földre esett. A Szolnoki Városüzemeltetési Kft. tájékoztatása szerint feljelentést tettek az ügyben.

Az elkövető nem más, mint a jászberényi Yakuzák SE elnöke, Agócs Tibor, aki egy jászberényi csoportot kísért az Y Akadémia által szervezett nyári napközis tábor keretében.

Különösen botrányos, hogy Agócs Tibort, aki már lemondott sportegyesületi vezetői posztjáról, 2020-ban Novák Katalin még államtitkárként életműdíjjal tüntette ki.

Hirdetés
[ ]

Csütörtökön érkezett a hír, hogy Budai Lóránt, Jászberény polgármestere, rendkívüli ülést hívott össze a szolnoki kalandparkban történt események miatt. Agócs Tibor, aki a város szülötte, néhány éve sportdíjat is kapott. Budai Lóránt és az ellenzéki többség úgy döntött, hogy visszavonják ezt a kitüntetést, miután Agócs szégyent hozott a városra. Ez pénteken meg is történt.

Budai Lóránt bejegyzését változtatás nélkül idéztük

„A ma délelőtti rendkívüli képviselő-testületi ülésen Jászberény önkormányzati képviselői egyhangú döntéssel, 13 igen szavazattal visszavonták Agócs Tibor korábban megítélt önkormányzati kitüntetését.

A döntésre nemcsak polgármesterként, de magánemberként és édesapakánt is büszke vagyok!

Büszke, mert egy olyan közösséghez tartozom, amelynek tagjai egytől egyig kérdés nélkül ítélték el ezt a szégyenteljes cselekedetet!

Fontosnak tartom hangsúlyozni, ahogy azt az ülésen is elmondtam, hogy e döntésünkkel Agócs Tibor cselekményét ítéltük el és mondtuk ki, hogy méltatlanná vált a korábban kapott kitüntetésre!

Bízom benne, hogy a sportszervezetet és a benne tevékenykedő tehetséges sportolókat a jövőben nem éri hátrány vezetőjük vállalhatatlan viselkedése miatt.”

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés