Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Itt a vége ennyi volt, nem csinálja tovább! Súlyos döntést hozott Erzsébet királynő
Mindenegyben Blog - 2021. július 29. (csütörtök), 07:54

Itt a vége ennyi volt, nem csinálja tovább! Súlyos döntést hozott Erzsébet királynő

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 29
Hirdetés
[ ]

Meghan Markle és Harry herceg, valamint az angol királyi család tagjai között kitört a háború. Sok vita a médiumok érdeklődésének kereszttüzében pattan ki, így a monarchia folyamatosan kínos helyzetekben találja magát. Harry és Meghan legfőbb fegyvere ebben a média. A legsúlyosabb csapást is egy tévés interjúval adták a családnak, amelyben rengeteg, eddig nem hallott dologról beszéltek. Többek között arról is szót ejtettek, hogy a Buckingham-palotában rögtön az lett a téma, miután megtudták, hogy Harrynek és Meghannak gyermeke lesz, hogy milyen lesz a pici bőrszíne. Az interjú miatt nagyon mérges lett Erzsébet királynő, a család megpróbált reagálni a vádakra, és természetesen ők is a médiát használták elsődlegesen.

Azóta a családi perpatvar pedig tovább folytatódik a médián keresztül, ez pedig nem tesz jót a család hírnevének. Ráadásul az utóbbi időben a koronavírus-járvány következtében a kommunikációjuk súlypontja áthelyeződött az online térbe, így pedig több biztonsági szakértő is figyelmeztetetett, hogy az ottani dokumentumok és beszélgetések könnyen rossz kezekbe kerülhetnek. Ez pedig tovább árthat a családnak - írja a promotions.

Az Express-nek nyilatkozó szakember szerint II. Erzsébet stratégiát vált, és figyelmen kívül fogja hagyni a herceg és a hercegnő hadakozási kísérleteit, nem szakítja meg velük a kapcsolatot, de minimálisra csökkenti majd a kommunikációt a párral. Egyszerűen ignorálja majd őket, így pedig a médiaharcokban egyre kevesebb muníciója akad majd Harrynek és Meghannak. Jövőre a királynő uralkodásának 70. évfordulóját ünnepli majd, a pletykák szerint pedig Harryt és Meghant egyszerűen nem fogják meghívni a nagy ceremóniára.

Hirdetés

(promotions)

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés