Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Itt a vége! Eldőlt Varga Judit sorsa - Köszönje a volt férjének? Ez sajnos nagyon kemény:
Mindenegyben Blog - 2024. február 18. (vasárnap), 09:39

Itt a vége! Eldőlt Varga Judit sorsa - Köszönje a volt férjének? Ez sajnos nagyon kemény: (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 feb 18

Itt a vége! Eldőlt Varga Judit sorsa - Köszönje a volt férjének? Ez sajnos nagyon kemény:

 Eldőlt Varga Judit sorsa. Hivatalos. Varga Judit volt igazságügyi miniszter hivatalosan is lemondott képviselői mandátumáról. Döntéséről pénteken írásban tájékoztatta Kövér Lászlót, az Országgyűlés elnökét. Így megszűnt Varga képviselői megbízatása: tiszteletdíjat nem kap, mentelmi joga megszűnik, továbbá minden egyéb juttatásától is el kell búcsúznia.

Mint ismert, Varga Judit azok után mondott le, hogy igazságügyi miniszterként tavaly áprilisban ő ellenjegyezte a K. Endre kegyelméről szóló köztársasági elnöki döntést. „Az elnök döntésének ellenjegyzéséért a politikai felelősséget vállalom. Visszavonulok a közélettől, lemondok országgyűlési képviselői mandátumomról és az EP-lista vezetéséről is” – jelentette be Varga Judit. Varga volt férje, Magyar Péter arról is beszélt, hogy Varga le akarta váltani Völner Pált, de Orbán Viktor erre nem adott engedélyt.

Atyaúristen! Borított mindent EZZEL! Durva amivel MA  előállt Varga Judit volt férje

Magyar Péter reagált a Facebookon arra, hogy Gulyás Gergely a Kormányinfón arról beszélt, nem fér bele a barátságba, hogy Magyar fenyegette őt.

Tisztelt Miniszter Úr, Kedves Gergő,

Állításaiddal ellentétben, soha nem fenyegettelek semmilyen ügyben. Ez rágalmazás. Ha ilyet írtam neked, felhatalmazlak, hogy hozd nyilvánosságra.

Te 2023 nyarán (írásban) jelezted, hogy az állami megbízásaimat a volt feleségem ilyen irányú döntése esetén tarthatom meg. Habár korábban még azt mondtad, hogy egy gyors/zökkenőmentes válás esetén természetesen semmi nem változik. Ez inkább hangzik burkolt fenyegetésnek.

Merem remélni, hogy Magyarországon az állami vezetői pozíciókat szakmai alapon osztják és az én esetem csak egy sajnálatos kivétel volt.

Hirdetés

Állításoddal ellentétben a KEHI vizsgálat, rendkívüli, be nem jelentett vizsgálat volt. Egy ilyen vizsgálatról csak két ember dönthetett. Rendőrök álltak a Diákhitel Központ előtt és közölték az intézkedő KEHI vizsgálók, hogy ha nem bocsátom rendelkezésre a laptomomat, akkor rendőri intézkedésre kerül sor. Erről téged és több kormánytagot is azonnal tájékoztattam. Aznap kormányülés volt…ha esetleg nem emlékeznél, átküldöm az sms-em erről.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés