Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ITT A NAGY OKTÓBERI előrejelzés : Ilyen idő vár ránk OKTÓBER közepéig! A szakértők sem értik….DÖBBENETES, mi jön
Mindenegyben Blog - 2023. szeptember 22. (péntek), 09:36

ITT A NAGY OKTÓBERI előrejelzés : Ilyen idő vár ránk OKTÓBER közepéig! A szakértők sem értik….DÖBBENETES, mi jön (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 szept 22

Októberi időjárás-előrejelzés Magyarországra az AccuWeather alapján

Októberben az őszi időjárás megmutatja változatos arcát Magyarországon. A hónap első felében még meleg és napos napokra számíthatunk, de a hónap második felében már hidegebb és csapadékosabb idő köszönt be. A hőmérséklet-ingadozás és a légnyomás-változás miatt gyakoriak lehetnek a fejfájások, ízületi fájdalmak és az allergiás tünetek. A következőkben részletesebben bemutatjuk, milyen időjárásra készülhetünk októberben az AccuWeather előrejelzése alapján.

Hirdetés
[ ]

Budapest

A fővárosban októberben átlagosan 16°C a nappali maximum és 8°C az éjszakai minimum hőmérséklet. A hónap elején még akár 24°C-ig is felmelegedhet a levegő, de a hónap végére már csak 12°C körül alakul a csúcshőmérséklet. A hónap folyamán 8 napon várható valamilyen csapadék, összesen 40 mm mennyiségben. A legcsapadékosabb napok a hónap közepén és végén lesznek, amikor zivatarok és esőzések is előfordulhatnak. A napsütéses órák száma októberben átlagosan 5 óra naponta, de a hónap elején még akár 7 óra is lehet. A légnyomás változékony lesz, ami befolyásolhatja a közérzetet.

Debrecen

A keleti országrészben októberben átlagosan 15°C a nappali maximum és 7°C az éjszakai minimum hőmérséklet2. A hónap elején még akár 23°C-ig is felmelegedhet a levegő, de a hónap végére már csak 11°C körül alakul a csúcshőmérséklet. A hónap folyamán 7 napon várható valamilyen csapadék, összesen 30 mm mennyiségben. A legcsapadékosabb napok a hónap közepén és végén lesznek, amikor zivatarok és esőzések is előfordulhatnak. A napsütéses órák száma októberben átlagosan 6 óra naponta, de a hónap elején még akár 8 óra is lehet. A légnyomás változékony lesz, ami befolyásolhatja a közérzetet.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.

Hirdetés
Hirdetés