Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ITT A NAGY 3 HÓNAPOS Őszi időjárás ELŐREJELZÉS :Napra pontosan mutatjuk hány fok és milyen idő lesz 2021. Szeptember végén-októberben - novemberben
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 29. (szerda), 09:33

ITT A NAGY 3 HÓNAPOS Őszi időjárás ELŐREJELZÉS :Napra pontosan mutatjuk hány fok és milyen idő lesz 2021. Szeptember végén-októberben - novemberben (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 29

ITT A NAGY 3 HÓNAPOS Őszi időjárás ELŐREJELZÉS :Napra pontosan mutatjuk hány fok és milyen idő lesz 2021. Szeptember végén-októberben - novemberben

Szeptember végén hidegfront hoz csapadékot

Szerdán sok felhő lesz felettünk, a nap első felében elszórt csapadék elsősorban a Dunától keletre fordulhat elő, majd a délután második felében megérkezik a hidegfront nyugat felől, és a Dunántúlon több helyen kell esőre, záporokra, néhol zivatarokra készülni. Helyenként élénk lehet a déli-délkeleti szél. Délután 17-23 fok várható.

Csütörtök reggelig, délelőttig a délkeleti tájak kivételével többfelé kell esőre, záporokra készülni. Napközben a legtöbb helyen borongós lesz az idő, többfelé várható eső, de miközben a csapadékzóna egyre keletebbre helyeződik át, nyugat felől elkezd felszakadozni a felhőzet. A Dunántúlon feltámad az északias szél. Délután 14-20 fokot mérhetünk.Pénteken már több lesz a napsütés, de még gyakran megnövekedhet a felhőzet, de csak néhol fordulhat elő átmenetileg kisebb eső, zápor. A délkeleti szél északnyugaton élénkülhet meg. Hideg, több helyen párás, ködös lesz a reggel. Délutánra 17 és 22 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés