Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Itt a lehűlés? Durva idő jön, riasztást adtak ki a meteorológusok
Mindenegyben Blog - 2024. augusztus 26. (hétfő), 06:28

Itt a lehűlés? Durva idő jön, riasztást adtak ki a meteorológusok

Hirdetés
Hirdetés
2024 aug 26

Itt a lehűlés? Durva idő jön, riasztást adtak ki a meteorológusok

Az ország nagy részén továbbra is rendkívüli hőség uralkodik, de a meteorológusok szerint hamarosan érkezik a változás. Az elkövetkező napokban komoly időjárási fordulat várható, amely nemcsak zivatarokkal, hanem erős széllel is párosul. Nézzük, mi vár ránk az időjárásban!

1. Hőmérsékleti ingadozások

A Dunántúl nyugati részén már elkezdődött a hőmérséklet csökkenése, de az ország többi részén, különösen a keleti régiókban, továbbra is rendkívül meleg lesz. A hétfői nap folyamán a Dél-Alföldön akár 35 fokot is mérhetünk, miközben más régiókban már mérséklődik a kánikula. A nap közben várható hőingadozások különösen megterhelők lehetnek, így érdemes figyelni a folyadékbevitelre és a nap elleni védelemre.

Hirdetés

2. Zivatarok és erős szél

A meteorológusok figyelmeztetést adtak ki a várható zivatarok és erős szél miatt, amelyek több régiót is érinthetnek. A HungaroMet előrejelzése szerint főként a Dunántúl középső részén és az Északi-középhegységben kell számítani erőteljes széllökésekre. Ezek a szélrohamok komoly károkat okozhatnak, különösen a Balaton és az északnyugati területeken, ahol a szélviharok és zivatarok egyaránt lecsaphatnak.

3. Veszélyjelzés és óvintézkedések

Hirdetés

A veszélyjelzés szerint a Dunántúl keleti felén és a Dél-Alföldön még mindig kánikulára kell készülni, ahol a napi középhőmérséklet akár 27 fok fölé is emelkedhet. Ezért a hatóságok folyamatosan figyelmeztetnek arra, hogy a lakosság tegyen óvintézkedéseket, kerüljék a hosszan tartó napozást, és zárják be a nyílászárókat a viharos szél idején. Emellett fontos a folyamatos frissítés követése, hogy mindenki időben értesüljön a változó időjárási helyzetről.

HÍREK-BELFÖLD

Továbbra is tart a műszaki mentés a Keleti pályaudvarnál a vasárnap este történt baleset – a Kolozsvár felől Budapestre tartó Claudiopolis InterCity vonat kisiklott – a Keleti pályaudvar közelében helyszínén, közölte hétfő reggel a MÁV. Mint írták: a szakemberek folyamatosan végzik a kisiklott kocsik visszaemelését, hogy mielőbb megindulhasson a vonatforgalom. A Keleti pályaudvar – bizonytalan ideig – nem indít és nem fogad vonatokat, az érintett vonatok más budapesti állomásokra érkeznek és onnan indulnak.

Részletek itt:KIderült az igazság !Ezért siklott ki az InterCity vonat a Keleti előtt?

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés