Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Itt a kormány rendkívüli bejelentése a negyedik hullámról, aminek senki sem fog örülni!
Mindenegyben Blog - 2021. július 31. (szombat)

Itt a kormány rendkívüli bejelentése a negyedik hullámról, aminek senki sem fog örülni! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 31

Itt a kormány bejelentése a negyedik hullámról, aminek senki sem fog örülni!

A járványnak még nincs vége, a szakértők szerint várható egy negyedik hullám, ami döntően azokat érinti majd, akik nem olttatták be magukat – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a szerdai Kormányinfón.

 

Kijelentette ugyanakkor, hogy a Magyarországon elérhető mind a hat oltóanyag védettséget nyújt a ma ismert mutációkkal szemben. A miniszter közölte továbbá, hogy oltási akciót indít a kormány, amelynek keretében a háziorvosok akár személyesen is felkeresik azokat a 60 év felettieket, akik még nem olttatták be magukat, mivel ez a korosztály legveszélyeztetettebb.

A járványnak még nincs vége, ezért továbbra is fontos az oltás felvétele

Gulyás Gergely közölte: két napon belül beolthatók azok, akik most kérnek vakcinát. Hozzátette: a járványnak még nincs vége, a szakértők szerint várható egy negyedik hullám, ami döntően azokat érinti majd, akik nem olttatták be magukat. Kijelentette ugyanakkor, hogy a Magyarországon elérhető mind a hat oltóanyag védettséget nyújt a ma ismert mutációkkal szemben.    Megjegyezte: a delta variáns terjedési sebessége hatszor, hétszer nagyobb lehet, mint az eredeti vírusé.Regisztráció az oltásra vakcinainfo.gov.hu/ honlapon.

Hirdetés
[ ]

Járványügyi szempontból Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa

Hirdetés

A miniszter Magyarországot Európa egyik legbiztonságosabb országának nevezte. Zavartalanul folyik a zöldkártyák kiállítása is, amelyből eddig több mint félmilliót igényeltek – mondta, és mindenkit arra kért: külföldi utazás előtt tájékozódjon a külügyi tárca konzuli szolgálatainak honlapján arról, a célország milyen elvárásokat támaszt a járvánnyal kapcsolatban.  Elmondta még: a legtöbb ország elfogadja az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által elfogadott oltásokat, így a kínai vakcinát is. Az aktuális járványadatókról kijelentette: napok óta olyan emberek veszítik el az életüket, akik nem kaptak oltást.Oltási akciót indít a kormány a 60 év felettieknek

A miniszter arról is beszélt, hogy oltási akciót indít a kormány, amelynek keretében a háziorvosok akár személyesen is felkeresik azokat a 60 év felettieket, akik még nem olttatták be magukat.Gulyás Gergely közölte: két napon belül beolthatók azok, akik most kérnek vakcinát.

Tájékoztató kampány indul a most induló nemzeti konzultációról, amely a járvány utáni életről szól

Gulyás Gergely igennel válaszolt arra a kérdésre, hogy a nemzeti konzultáció kitöltésére felhívó plakátok a kormány plakátjai-e. Az azokon megjelenő különböző emojikat a figyelemfelkeltéssel magyarázta. Jó, ha egy kampány figyelemfelhívó, és ezt a célt biztosan elérte – vélekedett.

A foglalkoztatás elérte a járvány előtti szintet, és nyáron még tovább javul a helyzet

Beszélt arról is, hogy 4 millió 607 ezer jelenleg a foglalkoztatottak száma az országban, ez 55 ezerrel több, mint az előző év azonos időszakában, az előző, áprilisi adatot pedig 47 ezerrel haladta meg ez a szám.Közölte, azzal számol a kormány, hogy nyáron tovább javul a helyzet és nem csupán elérik azt a célt, hogy minden olyan munkahelyet, amely a járvány miatt megszűnt, újrateremtenek, de ezen túl is lépnek. Azt remélik, hogy a foglalkoztatási csúcs is megdőlhet – mondta.Szerinte ez azért is szép eredmény – egy világjárvány árnyékában – , mert a 15 és 60 év közöttiek foglalkoztatási rátája 70 százalék felett van, míg a Gyurcsány-kormány időszakában 56-57 százalék volt.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés