Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Itt a hivatalos bejelentés Lázár Jánostól az idei ajándék Erzsébet utalványról! Mutatjuk mekkora összegű Erzsébet utalványra, mekkora összegű készpénzre számíthatnak a nyugdíjasok hamarosan!
Mindenegyben Blog - 2017. október 13. (péntek), 21:03

Itt a hivatalos bejelentés Lázár Jánostól az idei ajándék Erzsébet utalványról! Mutatjuk mekkora összegű Erzsébet utalványra, mekkora összegű készpénzre számíthatnak a nyugdíjasok hamarosan! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2017 okt 13

Újra jön a nyugdíjasoknak az Erzsébet-utalvány A nyugdíjasok a következő juttatásokra számíthatnak a kancelláriaminiszter szerint : – kompenzációra, a kalkuláltnál magasabb infláció miatt – prémiumra, a magas gazdasági növekedésnek köszönhetően, – az Erzsébet-utalványban adott karácsonyi ajándékra is számíthatnak .

Hirdetés
[ ]

Egy átlagnyugdíjas a karácsonyi ünnepek előtt a nyugdíja több mint ötödét kaphatja meg.

Remekül teljesít a gazdaság, ezért részesülniük kell a közös sikerből és teljesítményből a nyugdíjasoknak is, derült ki Lázár János szavaiból a sajtótájékoztatón. MTI tudósítása szerint: – a törvénynek megfelelően, a tavaszi nyugdíjemelés után novemberben egyösszegű korrekció jön, emellett pedig természetesen lesz nyugdíjprémium is .

– Arról is beszélt, hogy „dolgoznak azon, hogy decemberben Erzsébet-utalványt is kaphassanak az érintettek”. de a következő hónapok gazdasági adataitól tette függővé ezt az intézkedést. Mintegy 18 ezer forintos pluszban reménykedhetnek az átlagnyugdíjasok novemberben, ebben az összegben szerepel már 0,2 százaléknál kicsit több prémium , így a karácsonyi ünnepek előtt ,az Erzsébet-utalvánnyal együtt akár a nyugdíjuk több mint ötödét kaphatják meg.-írja az http://www.azenpenzem.hu.

avaly először fordult elő, hogy Orbán Viktor miniszterelnök, személyes ajándékként, 10 ezer forintnyi Erzsébet-utalványt adományozott az időseknek. Ezt a lépést anno, az Idősek Tanácsa ülésén jelentette be. Megfogalmazása szerint: egy karácsonyi gesztusnál nem akartak vitát nyitni arról, ki kap több, ki kap kevesebb pénzt, ezért méltányosnak tartja az Idősek Tanácsának azt a javaslatát, hogy minden nyugdíjasnak járjon a 10 ezer forintos utalvány.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés