Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Itt a hír, amire nem számítottunk! Elképesztő nyugdíjkorhatár emelés! Ha ezt a korhatárt meglátod te is dobsz egy hátast!
Mindenegyben Blog - 2021. július 13. (kedd), 15:47

Itt a hír, amire nem számítottunk! Elképesztő nyugdíjkorhatár emelés! Ha ezt a korhatárt meglátod te is dobsz egy hátast!

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 13

Itt a hír, amire nem száímtottunk! Sokan csak 73 éves korukban mehetnek majd nyugdíjba Magyarországon! Elképesztő korhatár emelés!

Elismerték végre, hogy nagyon nagy a baj a nyugdíjrendszerrel, nem csak Magyraországon, nem csak a környékünkön, hanem egész Európában! Egyre kevesebba dolgozó és egyre többa nyugdíjas, avygis egyre kevesebb dolgozónak egyre több nyugdíjast kell ajd eltartnai, ami sajnos sokáig nem fog menni, így a nyugdíjkorhatárok nagyon komoly emelésével lehet csak orvosolni ezt a problémát.Azaz egy szó mint száz >> csak nagyon kevesek fogják megérni a nyugdíjkorhatárt! Ha ezt a krohatárt meglátod te is dobsz egy hátast! >>>>

Hirdetés

73 éves korhatárig tolnák ki a nyugdíjkorhatár , ez viszont azt eredményezné, hogy alig lennének nyugodt nyugdíjas éveik, ha egyáltalán megérik, mert a várható életkor sem sokkal hosszabb,írja a tamogatas.net

A tanulmányt egyébként a Német Gazdaság Intézete (IW) adta ki, már nyilvánosságra is hozták amitől valósággal elképedtek a németek, ami nem is csoda.A jólésti német társadalomból életük végéüg robotoló emberek lesznek! Ugye jól emlékszünk, mog, hogy a német nyugdíjas milyen magasztos szó volt? Ők azok akik élvezik a nyugdíjas éveket, remek egészségben, sok sok pénzzel a zsebükben uatzgatnak, járják a világot, Floridába költöznek golfozni, mindne reggel sporttal indítják a napot! Nos úgy fest, hogy ennek hamarosan vége.De mi magyraok sem örülhetünk, itt is nagyon nagy a baj, csak náluk nem lesz ilyen erős a kontraszt, hiszen a magyraok nagy része sajnos már rossz egsézségi állapotban van, mire el tud menni nyugdíjba.

Sajnos beigazolódni látszik a munakhelyről a temetőbe szlogen!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés