Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ITT A HIDEGZUHANY A NYAKUNKBA! MEGVAN A DÁTUM! : ETTŐL a naptól itt megint újra KÖTELEZŐ LESZ A MASZKVISELÉS ,HA TETSZIK HA NEM !
Mindenegyben Blog - 2023. október 24. (kedd), 18:01

ITT A HIDEGZUHANY A NYAKUNKBA! MEGVAN A DÁTUM! : ETTŐL a naptól itt megint újra KÖTELEZŐ LESZ A MASZKVISELÉS ,HA TETSZIK HA NEM !

Hirdetés
Hirdetés
2023 okt 24

Az RTL Híradóban elhangzott, hogy a Covid és más légúti kórokozók gyors terjedése miatt egyre több kórházban vezetik be újra a kötelező maszkviselést. A győri kórház ápolási osztályán szerda óta látogatási tilalom van a sok covidos eset miatt1. Rusvai Miklós virológus szerint sok helyen emelkedik a koronavírus örökítőanyagának mennyisége a szennyvízben, ami aggodalomra adhat okot!

Hirdetés
[ ]

Megtorpant a múlt heti mérséklődés a szennyvíz SARS-CoV-2 örökítőanyag mért szintjében, az országos átlagkoncentráció – emelkedett értéken – stagnál. Településeink kétharmadát stagnáló tendencia jellemzi, ugyanakkor emelkedés mérhető a Budapesti Központi Szennyvíztisztító Telep ellátási területén, valamint Egerben, Kecskeméten, Nyíregyházán, Pécsett és Szombathelyen. Csökkenés egyedül Debrecenben mérhető. A SARS-CoV-2 örökítőanyag koncentrációja Nyíregyházán és Pécsett a magas, a többi 20 mintavételi helyen az emelkedett tartományba esik.

Címlapfotó:illusztráció

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés