Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ITT A friss MTI közlemény : JELENTŐS VÁLTOZÁS LÉPETT ÉLETBE A korlátozásoknál! ITT A LISTA – ezek a változások léptek életbe MÁTÓL >>>
Mindenegyben Blog - 2020. május 10. (vasárnap), 11:12

ITT A friss MTI közlemény : JELENTŐS VÁLTOZÁS LÉPETT ÉLETBE A korlátozásoknál! ITT A LISTA – ezek a változások léptek életbe MÁTÓL >>> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 máj 10

ITT A friss MTI közlemény : JELENTŐS VÁLTOZÁS LÉPETT ÉLETBE A korlátozásoknál! ITT A LISTA – ezek a változások léptek életbe MÁTÓL >>>

Óvatosságra intve, az egészségügyi szabályok betartását kérve jelentősen enyhítik a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozásokat a hétvégén a vidéki települések. Pest megyére és Budapestre továbbra is érvényesek a kijárási korlátozások.

Hirdetés
[ ]

2998 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 5 idős krónikus beteg

Ötvenhat magyar állampolgárnál mutattak ki koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 2998 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Öt krónikus beteg elhunyt, ezzel 340 főre emelkedett az áldozatok száma – derül ki a koronavirus.gov.hu oldal közléséből.

A közlemény szerint 629-en gyógyultan távoztak a kórházból. 1005 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 51-en vannak lélegeztetőgépen.

A betegek számának növekedése miatt a kórházak felkészültek a tömeges megbetegedések fázisára és növelték ágykapacitásaikat.Továbbra is a csoportos megbetegedések szakaszában vagyunk, amikor közösségben, személyes érintkezések útján terjed a fertőzés. Magyarországon is már bárhol és bárkiben jelen lehet a vírus. A beazonosított koronavírus-fertőzötteknél jóval nagyobb a tényleges vírushordozók száma, akik fertőzhetnek. Ezért a védekezés most kezdődő második szakaszában is – amikor vidéken a kijárási korlátozás helyébe új szabályok lépnek életbe – fontos az ajánlások és a szabályok betartása, az idősek és a krónikus betegek fokozott védelme – közölték.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés