Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Itt a felvétel:A Lali király című dallal indult a Retro Rádió reggeli adása, Boros Lajosra emlékezve
Mindenegyben Blog - 2024. augusztus 10. (szombat), 06:19

Itt a felvétel:A Lali király című dallal indult a Retro Rádió reggeli adása, Boros Lajosra emlékezve

Hirdetés
Hirdetés
2024 aug 10

Boros Lajos, a hazai rádiózás egyik legkiemelkedőbb alakja, 78 éves korában hunyt el hosszú betegség után. Halála mélyen megrendítette az országot, hiszen évtizedeken át volt a rádióhallgatók kedvence. A Retro Rádió péntek reggeli műsorában emlékeztek meg róla, ahol Voga János, Boros régi barátja és kollégája is mikrofonhoz ült. Voga kiemelte, hogy 

Boros nemcsak a rádiózásban, de a zenei világban is sokat tett a magyar előadókért, számos zenekar karrierjét segítette. Bár Bochkor Gábor ezúttal nem tudott jelen lenni, munkatársai ígéretet tettek, hogy hétfőn ő fogja köszönteni a hallgatókat. 

Az emlékműsor során felolvasták a hallgatók Boros Lajossal kapcsolatos üzeneteit, és felcsendült a "Lali király" dal is, amellyel méltóképpen búcsúztak a rádiós legendától.

Hirdetés
[ ]

Voga Jánost nagyon megrázta barátja halálának a híre, de bízik benne, hogy jó helyen van ott is, ahová most került, majd hozzátette:

„Már megint előttünk van, a fene egye meg. Egyszer talán majd utolérjük”.

A megemlékezés után, a Bochkor című műsor Facebook-oldalán közzétettek egy videót arról a napról, amikor 2021-ben újra összeállt a régi Bumerángos csapat.

„3 éve és 1 hónapja együtt lehettünk újra egy kicsit Lajossal a stúdiónkban. Együtt lehetett a régi Bumeráng stáb, úgy ahogy sok éven át ébresztettük Magyarország rádió hallgatóit. És úgy, ahogy már nem lesz lehetőségünk többet együtt lenni veletek. Akkor elbúcsúztunk egymástól, de nem gondoltuk, hogy örökre elbúcsúzunk tőle. Most ezzel a kis emlékkel köszönünk el kollégánktól, barátunktól. Köszönünk mindent neked. Nyugodtak vagyunk, mert tudjuk, hogy veled lesz a humorod odafent és azért is, mert hagytál nekünk is itt a földön bőven belőle a nehezebb napokra”

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés