Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ITT A FEKETELEVES!!!!Pár perce jött a hír: A 4. hullámról jött szomorú bejelentés a magyar virológustól!
Mindenegyben Blog - 2021. július 11. (vasárnap), 07:46

ITT A FEKETELEVES!!!!Pár perce jött a hír: A 4. hullámról jött szomorú bejelentés a magyar virológustól!

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 11

"Senkinek ne legyenek hiú ábrándjai arról, hogy leküzdöttük a koronavírus-járványt, az oltatlanok száma ugyanis elég magas ahhoz, hogy berobbantsa a negyedik hullámot Magyarországon is" - hangsúlyozta Jakab Ferenc virológus a Magyar Nemzet kérdésére.

Jakab Ferenc elmondta, van ok az aggodalomra, és már az is biztos, hogy Európában a delta variáns idézi elő a negyedik hullámot, ami erősebb lesz mint az első, de gyengébb mint a harmadik.

Hirdetés
[ ]

"Magyarországon valóban magas az átoltottság aránya, de vannak, akiknek még semmiféle védettsége nincsen. Ők elég jelentős százalékát teszik ki az ország lakosságának ahhoz, hogy a járvány negyedik hullámát elindítsák" - jelentette ki.

A virológus azt is elmondta, nem hiszi, hogy nagyon erős vírushullám elé nézünk, de az már borítékolható hogy meg fogjuk érezni!

(Portfolio)

A negyedik hullámot továbbra is szeptember-október tájékára jósolják, amikor megérkezik a párás, nyirkos, hűvös idő, és visszatér a légzőszervi betegségek évszaka.

A víruskutató szerint azonban mégsem várható igazi negyedik hullám az ősszel, legalábbis olyan nem, amilyen tavaly ősszel vagy idén tavasszal volt, inkább az esetszámok megemelkedéséről beszélhetünk majd, mivel elég sokan be vannak már oltva. Ugyanakkor hangsúlyozta, hogy továbbra is fontos lenne, hogy minél többen beoltassák magukat. Ősszel már

egy harmadik oltást is szükségesnek lát a már beoltottak számára, ezzel a kérdéssel pedig már a kormányzat is foglalkozik.

Ugyanis más országokban, ahol jelenleg terjednek a vírus variánsai, az figyelhető meg, hogy a magas átoltottságnak köszönhetően, bár nő a fertőzöttek száma, de a betegeké nem. Akik nincsenek beoltva, azok viszont nagy valószínűséggel elkapják a vírust és meg is betegednek. „Ezt bizonyítja az Egyesült Királyság, Izrael, Szerbia, a Seychelle-szigetek és számos más ország. Magas az átoltottság, csak így lehet megakadályozni, hogy a betegek és az elhalálozások száma növekedjen” – tette hozzá Rusvai Miklós.

hirado.hu

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés