Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ITT a DIAGNÓZIS : HÓDI Pamelát is megtámadta a rettegett betegség…Gyógyíthatatlan betegség támadta meg a gyönyörű modellt….
Mindenegyben Blog - 2019. szeptember 30. (hétfő), 19:02

ITT a DIAGNÓZIS : HÓDI Pamelát is megtámadta a rettegett betegség…Gyógyíthatatlan betegség támadta meg a gyönyörű modellt…. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 szept 30

Kiderült, amit senki nem sejthetett : HÓDI Pamela gyógyíthatatlan beteg! Semmi esély a gyógyulásra – megmondták az orvosok! Most derült ki: Hódi Pamela gyógyíthatatlan beteg!

Évek óta ko­moly be­teg­ség gyötri Hódi Pam­e­lát.

Hirdetés
[ ]

Hosszú évek óta rejtélyes betegséggel küzd Hódi Pamela, ami bár csak időszakosan tör rá, sok szenvedést okoz neki: Cluster-fejfájással küzd, amire még az orvosok sem találták meg a megfelelő gyógymódot. A fájdalmat a feszültség és a stresszes időszak idézheti elő, de Pamela szerint erre lehetetlen felkészülni. A Ripostnak beszélt a betegségéről.

Mi ez a betegség?

A cluster-fejfájás idegrendszeri betegség, melynek fő jellemzője a féloldali kiterjedésű, rohamokban jelentkező és igen heves fejfájás. A „cluster” arra utal, hogy a fájdalmak bizonyos periódusokban halmozottan jelennek meg, majd hónapokra, évekre eltűnnek. Első orvosi leírását Gerard Van Swieten adta 1745-ben, ám azóta sem jutottak sokkal előbbre a betegség okának, kialakulásának, mechanizmusának megismerésében. Annyi bizonyos, hogy a hipotalamusz – mint a biológiai óra központja – kulcsfontosságú szerepet játszik a rohamok kialakulásában, azok napi illetve éves ciklusában.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés