Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ITT A 2 hónapos előrejelzés 2023. NYÁRRA - NYÁR VÉGÉRE : Ilyen idő lesz AUGUSZTUSBAN - SZEPTEMBERBEN!
Mindenegyben Blog - 2023. augusztus 04. (péntek)

ITT A 2 hónapos előrejelzés 2023. NYÁRRA - NYÁR VÉGÉRE : Ilyen idő lesz AUGUSZTUSBAN - SZEPTEMBERBEN! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 aug 04

Augusztusban milyen időjárásra számíthatunk? Marad még a nyári meleg, vagy hamarabb jön az ősz? Egyelőre nem lehet biztosat mondani, de az Agroinform.hu szakértői megpróbálták előre jelezni az augusztusi időjárást.

A hidegfront után, ami tegnap ért minket, a hét közepén újabb front érkezik, ami több napig befolyásolja majd az ország időjárását. A Dunántúlon erős zivatarok alakulhatnak ki. A hét végén pedig keleten lesznek hevesebb esők és zivatarok. A ciklon miatt hűvös levegő áramlik a térségbe, ezért lehűlésre és csapadékos időre kell számítani.

Hirdetés
[ ]

A hét második felében 25 fok körül alakul majd a legmagasabb hőmérséklet.Augusztus második hetének időjárása is változó lesz. Az előző heti front elhagyja az országot, és néhány fokkal melegebb és szárazabb levegő jön a helyére, ezért emelkedik majd a nappali hőmérséklet. De nem tart sokáig ez az idő, mert nyugat felől egy hullámzó front közeledik. Az ország kettészakad, nyugaton sok felhő lesz, eshet is, és hűvösebb lesz az idő, de keleten kevesebb felhő lesz, és nem lesz csapadék. Itt jóval melegebb lesz, mint a nyugati országrészben.

A hét második felében egy ideig visszatér a meleg strandolós idő, de a hét végén egy mediterrán ciklon miatt megint változatos lesz az idő.A hónap harmadik hetének elején a ciklon elmegy az országtól, és dél felől meleg levegő érkezik a térségbe. A héten nem lesz nagy változás az időjárásban. Mivel északkelet és dél felől hol meleg levegő jön az ország fölé, itt a labilis levegő miatt lehetnek helyi esők és zivatarok, de nem lesz sok csapadék az egész országban. A sokat sütő nap miatt akár 30 fok is lehet a legmagasabb hőmérséklet. Augusztus 20-án napos idő lesz, a legmagasabb hőmérséklet 29-30 fok körül lesz, esőre egyelőre nem nagyon van esély.

Augusztus végén egy észak-európai anticiklon határozza meg az időjárást, ami lassan keletre mozog. A hét nagy részében napos, egyre melegebb idő lesz, sok helyen 30 fok felett lesz a hőmérséklet. A hét végén viszont jön egy hidegfront, ami nem hoz őszt, de hoz lehűlést és esőt. A hónap utolsó napjain megint szárazabb és melegebb idő lesz. Úgy látszik tehát, hogy a nyár még nem múlt el, és még lehetnek forró napok.

Szeptember

Hirdetés

Erre a hónapra még csak részleeges előrejelzés van,

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.

Hirdetés
Hirdetés