Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ítéletidő: tombolt a vihar a Dunántúlon,Balaton vidéken,Pestmegyében hatalmas károkat okozott, több helyre riasztották a tűzoltókat
Mindenegyben Blog - 2024. június 27. (csütörtök), 06:43

Ítéletidő: tombolt a vihar a Dunántúlon,Balaton vidéken,Pestmegyében hatalmas károkat okozott, több helyre riasztották a tűzoltókat

Hirdetés
Hirdetés
2024 jún 27

A magyar katasztrófavédelem közlése szerint az átvonuló vihar miatt főként Pest, Komárom-Esztergom és Somogy vármegyében volt szükség tűzoltói beavatkozásra.

A közleményben kiemelték, hogy a szerda délutántól átvonuló vihar főként a Dunakanyarban, Komárom környékén és a Balaton vidékén, különösen Fonyód térségében okozott károkat. Veszprém vármegyében is több helyen hívták a tűzoltókat. A zivatarlánc útját kidőlt fák, beázott pincék, megrongált tetők és villámcsapások jelezték.

Leányfalun egy villámcsapás kisebb tüzet okozott egy családi ház tetőszerkezetében, míg Szigetmonostoron a posta pincéjét öntötte el a felgyülemlett csapadékvíz. Vácnál és Babócsánál vasúti sínekre dőlt fák okoztak fennakadásokat.

Az M7-es autópálya 176-os kilométerénél a szél egy fát döntött a leállósávra, Komáromban pedig a vihar egy házat lakhatatlanná tett, ezért az ott élő öt embert közösségi szálláson helyezték el.

Downburst okozhatta a pillanatok alatt esett nagy mennyiséget.

Hirdetés
[ ]

Pest megyét hatalmas viharok találták be, Budapest északi részén nem kizárt, hogy tornádót láttunk, Pomázra 4-5 centis jegek potyogtak,

Szentendrére és Prédikálószékre nagy valószínűséggel downburst zúdított rövid idő alatt félhavi csapadékot.

Viharkárok felszámolása Szentendrén

2024.06.26-án, a nagy erejű vihar rengeteg fát döntött ki. Utcákat és házakat árasztott el vízzel a nagy mennyiségű csapadék, szinte az egész Dunakanyarban.

Közel 40 címen kellett a hivatásos és önkéntes egységének beavatkozni Budakalásztól-Dunabogdányig.

Hirdetés

Egyesületünk 8 fővel és két gépjárművel, a késő esti órákig folyamatosan dolgozott, hogy mielőbb helyreálljon a rend az utcákon, közterületeken.

címlapfotó:illusztráció

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés